Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Egyetértek veled.
Csodálom, hogy nincs belsőnézet... Még nem próbáltam ki az új HP, de ez meglepő.
Valójában érthetetlen. Már a 2. és 3. részben is volt belsőnézet. Emlékszem, hogy a Shift-nél is mennyire dicsérték. Akkor nem vágom hogy most mért kellett kihagyni?
Mért kell visszafejlődni? Nyilván a 2-3-4. részben is azért volt belső nézet mert bejött az embereknek, akkor nemértem, hogy azután mért hagyták ki?Nekem is a régi NFS feeling jön be. Amikor adott X gyönyörűszép pálya, egy rakás spéci luxusautó, sportautó aztán go!
Csak az a gond, hogy szerintem a ami fiataloknak már nem nagy szám egy Ferrari. Vagy egy Lambo. Anno és talán most is az összes játék ezekkel a híres autókkal van tele. Nekik már spcéin tuningolható, matricázható, neonfényezhető Ferrari kell
Spéci motorral, felfüggesztéssel, felnikkel stb...
Szal érted, v.színűleg az elmúlt 10-15 évben mindenki kiélte a sportautós szenvedélyeit az ilyen játékokon és mára ez már sokaknak talán kevés.Viszont érdekes módon a TDU sikeres lett! Abban jóformán nincsen tuning. Szimpla sportautók, semmi story, viszont egy nagyon jól, versenyre összerakott játékot kaptunk. Arkádnak az is arkád, de ott minden autónak egyedi belseje van, üléstávolságot és magasságot lehet állítani, valamint manuális kuplungot akár billentyűzetről. Kikapcsolható kipörgésgátló menetstabilizátor meg hasonlók...
Mindez igen szép, részletes, de mégsem csicsás(!) grafikán!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Linux haladóknak
- Társasjáték topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tanuljunk angolul!
- DJI topic
- Új edzésformákat támogat az Amazfit Helio Strap
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Spéci motorral, felfüggesztéssel, felnikkel stb...