Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz #19617792 #9 üzenetére

Egyetértek veled.
    Csodálom, hogy nincs belsőnézet... Még nem próbáltam ki az új HP, de ez meglepő.
    Valójában érthetetlen. Már a 2. és 3. részben is volt belsőnézet. Emlékszem, hogy a Shift-nél is mennyire dicsérték. Akkor nem vágom hogy most mért kellett kihagyni?
    Mért kell visszafejlődni? Nyilván a 2-3-4. részben is azért volt belső nézet mert bejött az embereknek, akkor nemértem, hogy azután mért hagyták ki?

Nekem is a régi NFS feeling jön be. Amikor adott X gyönyörűszép pálya, egy rakás spéci luxusautó, sportautó aztán go!

Csak az a gond, hogy szerintem a ami fiataloknak már nem nagy szám egy Ferrari. Vagy egy Lambo. Anno és talán most is az összes játék ezekkel a híres autókkal van tele. Nekik már spcéin tuningolható, matricázható, neonfényezhető Ferrari kell :D Spéci motorral, felfüggesztéssel, felnikkel stb...
    Szal érted, v.színűleg az elmúlt 10-15 évben mindenki kiélte a sportautós szenvedélyeit az ilyen játékokon és mára ez már sokaknak talán kevés.

Viszont érdekes módon a TDU sikeres lett! Abban jóformán nincsen tuning. Szimpla sportautók, semmi story, viszont egy nagyon jól, versenyre összerakott játékot kaptunk. Arkádnak az is arkád, de ott minden autónak egyedi belseje van, üléstávolságot és magasságot lehet állítani, valamint manuális kuplungot akár billentyűzetről. Kikapcsolható kipörgésgátló menetstabilizátor meg hasonlók...
    Mindez igen szép, részletes, de mégsem csicsás(!) grafikán!

• joey04

titán

válasz #19617792 #9 üzenetére

Én nagyon várok már egy újabb F&F kópia NFS-t. betondzsungel, tuning, nitro, "húdemenőrajcsávóvagyoknemnyomszlekisszaros" történet. ez hiányzik már nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák