- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Ezesetben nem szóltam
Az előlapi "hidden-ODD" sajnos csak moddinggal/rongálással érhető el, ahogy írtam, de nekem megérte(bár még közel sincs kész, brutál merevre akarom, ez így még nem a vége). Ennél többet viszont én már nem adnék házért, szerencsémre egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány tetszik még, ami nem ez, és drágább
Sok sikert a válogatáshoz, ha akad kérdésed a házzal kapcsolatban még, akkor bátran, elmondunk mindent, amit tudunk
-
hoffman_
nagyúr
zodo pajtás volt a zelső(bár én találtam meg először
), de osztom a véleményét. Iszonyat vagány kis házat lehet csinálni belőle, és ha nem lusta az ember, akkor teljesen csendessé és hűvössé lehet varázsolni
-
zodo
nagyúr
Hát ez nem nyeklik csuklik és igen nehéz, merev.
Codegen vagy akár a Silverstone SG05 -ös házam (ami mini itx és mégis huppant ha benyomtam) anyagának kb. duplája."Tényleg a festés mennyire karcolódik?"
Szerinted? Meg is örülnék.
Csavarokról hamar kopik állítólag de nálam ez sem tűnt fel mint mondtam nem rendezgetem, hetente, havonta.Itt a Fractal topik hátha több infóhoz jutsz, igaz ARC MIDI tulaj szinte csak én vagyok jelen.
-
zodo
nagyúr
"Nem tudom mi fogott meg benne, de nagyon vagány így összességében."
Pontosan ez. Szolid megnyerő külső, semmi csilli villi de mégis benne lakozik az amikr általában a házválasztásnál fő szempontok szoktak lenni.
Meg hajtott a vágy hogy első Arc tulaj legyek, kis hazánkba."Mik a tapasztalataid ennyi idő után vele?"
"Ha mondjuk kicserélem a rácsokat vastagabbra (ha lehet egyáltalán) akkor jobb lenne?"Őszintén? Semmi extra, néha leporolom a tetejét és ennyi.
Pont olyan és úgy vagyok vele mint amilyennek szántam.
Ehhez hozzátartózik hogy nem szokásom fél évente hardvereket cserélgetni.
Bent áll az asztal sarkán, nálam csöndbe és mikor hazaérek bekapcsolom és jó ránézni ha arra téved a szemem.
Kíváncsiságból múlthéten leszedtem az oldal lapját de nem láttam értelmét hogy nekiálljak kitakarítani mert csak időpocsékolás lett volna.
Mondjuk csak befelé fújó ventim van az oldallapon.Rácsot kár csesztetni mert nem nagyon tudsz vastagabbat beletenni ill. így sem zörög akkor meg minek. Sajnos a porszőrű szivacs egy műanyag keret és a rács közt van így nehézkes a tisztítása. Na ezt kellene megoldaniuk és tuti ház lenne.
Lehet hogy nem sorjának hívják de pl. a fenti képen látható rács szélére gondoltam és a csavarhelyek menetkészítésekor keletkező forgácsra vagy mi a neve.
Előbbihez hozzá kell nyúlj ha a szivacsot ki szeretnéd venni a helyéről és akkor nem árt észnél lenni.Amúgy mindenhol patent a ház nincsenek éles, sorjás felületek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest