Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Az sorja, de akkor lehet, hogy nincs mindben csak a szokásos tömeggyártási "nem vettem észre".
Már egy éve nézegetem a házakat, (ezen ki is találtam hogy vágom ki az oldallapot
)
hiába van lili vagy bármi "nagyobb" név, nem fognak meg így.
Két darab 5,25"-ös hely, nem is kell több, még a winyókeretet kibányászom és belemegy 1 winyó meg egy SSD és király.
Van itthon 2db 140mm-es Air Penetrator-om zsír újak, mert a D14-re nem tudtam feltenni, a 690-be megint nem, azt beletenném előre, a fehér cuccokat kicserélem feketére és megvan amit szeretnék.
Ez az ami elhúz a Raven 3 -tól.
Abban meg a fordított belsőt és a hatalmas hátsó részt tartom érdekesnek.Egyébként én szoktam bizgerálni, van, hogy unalmamba is szétszedem és megnézem hogyan lehetne jobban kinézővé tenni, de ez már olyan mint a cigi

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)