- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Az sorja, de akkor lehet, hogy nincs mindben csak a szokásos tömeggyártási "nem vettem észre".
Már egy éve nézegetem a házakat, (ezen ki is találtam hogy vágom ki az oldallapot
)
hiába van lili vagy bármi "nagyobb" név, nem fognak meg így.
Két darab 5,25"-ös hely, nem is kell több, még a winyókeretet kibányászom és belemegy 1 winyó meg egy SSD és király.
Van itthon 2db 140mm-es Air Penetrator-om zsír újak, mert a D14-re nem tudtam feltenni, a 690-be megint nem, azt beletenném előre, a fehér cuccokat kicserélem feketére és megvan amit szeretnék.
Ez az ami elhúz a Raven 3 -tól.
Abban meg a fordított belsőt és a hatalmas hátsó részt tartom érdekesnek.Egyébként én szoktam bizgerálni, van, hogy unalmamba is szétszedem és megnézem hogyan lehetne jobban kinézővé tenni, de ez már olyan mint a cigi
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Microsoft Excel topic
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest