Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Szia!
Mivel én is hasonló, csak kisebb házat rendeltem tegnap z0d1AK kollágánál (ARC Mini), így érdekelne a rejtett ODD-megoldásod részletesebben:
Hogy nyitod ki, hogyan nyomod meg a gombját mondjuk oprendszer-telepítéskor?
(Windóz alól nem kunszt, de nélküle már nem tűnik egyszerűnek...) -
Gerisz
addikt
Olvastam a tiédet is, de később mint ezt a bejegyzést ezért ide írtam.
Nem is kerestem neki topikot, mert szeretem a személyes véleményt a topikokban meg már nem az van sajnos a legtöbb esetben.
Ott írtak neked lili házakat, de egyik sem néz ki olyan jól mint ez (szerintem)
Az ODD takarás tetszik ha ilyenem lesz alkalmazni fogom. Nekem van vezérlőm is az még megy is hozzá mert az alu (mondjuk keresztirányban csiszolt nem hosszában).Én nem sajnálom a csendre és hűvösségre sem az időt sem a pénzt

Azért van kategória ami fölött mindenre -
zodo
nagyúr
Bizony.
Ha nem is lett "rózsa", de megérte.Reméltem hogy sikerül kellőképpen leírni az első benyomásokat mert nem szerettem volna ódákat zengeni róla ha nem érdemes rá.
Vannak nem tetsző hiányosságai de összességében, korrekt ház.
Azóta hogy összeraktam a képeken látható állapotába működik mert még ki sem nyitottam hogy rendet tegyek benne vagy épp ezt azt alaposabban megnézzek rajta csak csodálom.
Na, még is ilyet veszel?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- E-book olvasók
- Futás, futópályák
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha nem is lett "rózsa", de megérte.