Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Szia!
Mivel én is hasonló, csak kisebb házat rendeltem tegnap z0d1AK kollágánál (ARC Mini), így érdekelne a rejtett ODD-megoldásod részletesebben:
Hogy nyitod ki, hogyan nyomod meg a gombját mondjuk oprendszer-telepítéskor?
(Windóz alól nem kunszt, de nélküle már nem tűnik egyszerűnek...) -
Gerisz
addikt
Olvastam a tiédet is, de később mint ezt a bejegyzést ezért ide írtam.
Nem is kerestem neki topikot, mert szeretem a személyes véleményt a topikokban meg már nem az van sajnos a legtöbb esetben.
Ott írtak neked lili házakat, de egyik sem néz ki olyan jól mint ez (szerintem)
Az ODD takarás tetszik ha ilyenem lesz alkalmazni fogom. Nekem van vezérlőm is az még megy is hozzá mert az alu (mondjuk keresztirányban csiszolt nem hosszában).Én nem sajnálom a csendre és hűvösségre sem az időt sem a pénzt
Azért van kategória ami fölött mindenre -
zodo
nagyúr
Bizony.
Ha nem is lett "rózsa", de megérte.
Reméltem hogy sikerül kellőképpen leírni az első benyomásokat mert nem szerettem volna ódákat zengeni róla ha nem érdemes rá.
Vannak nem tetsző hiányosságai de összességében, korrekt ház.
Azóta hogy összeraktam a képeken látható állapotába működik mert még ki sem nyitottam hogy rendet tegyek benne vagy épp ezt azt alaposabban megnézzek rajta csak csodálom.Na, még is ilyet veszel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 i7-8650U I 16GB I 512GB SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest