Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
"Nem tudom mi fogott meg benne, de nagyon vagány így összességében."
Pontosan ez. Szolid megnyerő külső, semmi csilli villi de mégis benne lakozik az amikr általában a házválasztásnál fő szempontok szoktak lenni.
Meg hajtott a vágy hogy első Arc tulaj legyek, kis hazánkba."Mik a tapasztalataid ennyi idő után vele?"
"Ha mondjuk kicserélem a rácsokat vastagabbra (ha lehet egyáltalán) akkor jobb lenne?"Őszintén? Semmi extra, néha leporolom a tetejét és ennyi.
Pont olyan és úgy vagyok vele mint amilyennek szántam.
Ehhez hozzátartózik hogy nem szokásom fél évente hardvereket cserélgetni.
Bent áll az asztal sarkán, nálam csöndbe és mikor hazaérek bekapcsolom és jó ránézni ha arra téved a szemem.
Kíváncsiságból múlthéten leszedtem az oldal lapját de nem láttam értelmét hogy nekiálljak kitakarítani mert csak időpocsékolás lett volna.
Mondjuk csak befelé fújó ventim van az oldallapon.Rácsot kár csesztetni mert nem nagyon tudsz vastagabbat beletenni ill. így sem zörög akkor meg minek. Sajnos a porszőrű szivacs egy műanyag keret és a rács közt van így nehézkes a tisztítása. Na ezt kellene megoldaniuk és tuti ház lenne.
Lehet hogy nem sorjának hívják de pl. a fenti képen látható rács szélére gondoltam és a csavarhelyek menetkészítésekor keletkező forgácsra vagy mi a neve.
Előbbihez hozzá kell nyúlj ha a szivacsot ki szeretnéd venni a helyéről és akkor nem árt észnél lenni.Amúgy mindenhol patent a ház nincsenek éles, sorjás felületek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- XPS 16 9640 16.3" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Beats Audio Solo 3 Wireless by Dr.Dre, Apple W1 chippel
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest