Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
lamazonia #69 üzenetére
Utánanéztem, szerintem ami megy a PXA270-en, annak mennie kell a PXA255-ön is, csak az órajel a különbség, az utasításkészlet azonos. A JTAG-ről nem tudok nyilatkozni, de a rendszercsatin is elérhető a soros port, és ez dokumentálva is van a Z2 wikijén, szerintem az a kényelmesebb (és elegánsabb) megoldás.
-
zdanee
őstag
válasz
lamazonia #54 üzenetére
Hát ennél olcsóbban nem hiszem, hogy kijövünk. Én akár le is bonyolítanám a csoportos rendelést, de hogy menjen az üzlet? Mondjuk 10$ foglaló (maga a készülék ára), várunk 3-4 napot, hogy mindenki eldöntse, szeretne-e rendelni, és aztán ha megjön, valamelyik pályaudvaron kiosztjuk. Ez így megfelel mindenkinek? Aki komolyan rendelni akar, jelezze félkövér betűkkel (azt is, hogy hányat), hogy könnyebben megtaláljam és ne maradjon ki véletlenül!
-
The DJ
addikt
válasz
lamazonia #46 üzenetére
Szedjük össze kinek kellene rendelni a topikban és rendeljük meg együtt, nagyobb számban, így olcsóbb lenne mindenkinek.
Valaki, aki meg tudja oldani, az vállalja be a rendelést, mindenki, aki leadja az igényét átutal neki mondjuk 1-2 ezer forintot, ezzel is jelezvén, hogy komoly a szándéka, aztán pedig már csak várni kell.
Vagy hülyeséget beszélek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest