Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ismét előkaptam a kis Zipitjeimet. Gondoltam ennek örömére ide is írok

-
törölt tag
Ez a puppy wiki nagyon bosszantó, szinte sose lehet elérni vagy fel van törve. Azt hiszem ha elérhetővé válik lementem magamnak.
-
törölt tag
emberek úgy esett, hogy sikerült szereznem még1 zipitet. Csak van egy aprócska bibje nincs hozzá töltő
Nincs valakinek egy rossz zipite aminek jó a töltője? Megalkuszunk rá. -
törölt tag
válasz
Sir John
üzenetére
nem az nem Puppy Linux (szégyellem de elfelejtettem milyen disztró
ellenben ott van az is a wikiben ). A Samba megosztással kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni
eleddig nekem a korlátozás nélkül megosztott mappákkal sosem volt gondom Windows XP alatt. Windows 7 megosztásokat azt hiszem csak Samba 4-es és afőlötti verziója tud csatolni. De a Windows XP-vel nem volt gond a 3-as sambáknál sem. -
törölt tag
Basszus megint elbarmolták a zipites wikit.
http://puppylinux.hu/zipit/index.php/Zipit_Z2_-_Wiki
Valamit kezdeni kellene a biztonsággal mert ez így elég ciki. -
törölt tag
Újra van zipitem
Indulhat a móka megint 
-
törölt tag
igen érdekel! Nagyon megszerettem! Üres időmben elszórakoztam vele ráadásnak képeket vetített + mutatta a pontos időt. Remek kis szerkezet.
most nézem kros54-nek írtam annó de egy üzenet váltás után nem válaszolt többet a megkeresésemre.
-
törölt tag
basszus beszart a kijelzőm meg a fél billentyűzetem
nagyon szomorú vagyok! A képernyő vibrál és mozog a billentyűzet egyik fele meg egyszerűen nem veszi a karaktereket. Mondjuk éjjel nappal működött de nem gondoltam, hogy ilyen hamar kipurcan. -
törölt tag
jó lehalt a téme

-
törölt tag
itt ott amott átírogattam a mester munkáját. Azonban valamit nagyon eltolhattam mert rendszeresen kifagy a kis drága. Remélem nem a vassal van valami. Egész megszoktam már itt a monitor előtt.
-
törölt tag
óó nekem az első saját telóm egy GD52 -es volt. A mai napig azzal a telefonnal voltam a legjobban megelégedve. Sosem hagyott cserben

Mindenkitől kérdezem
Valahogy nem lehetne növelni a DPI -t Zipiten? Kutakodtam ezzel kapcsolatban de nem találtam még semmit. Nagyon kicsi rajta minden én 150% vagy még nagyobb DPI -t szeretnék beállítani. -
törölt tag
lejárt az előző
csináljatok SWAP particiót is szerintem teljesen felesleges a 128MB mikor a legjobban fogyasztja akkor sem használ 10MB -nál többet. Ezért én úgy gondolom már a 30MB is bőven elég neki (és rendesen túl is van biztosítva). A swap partició a kártya végén legyen. Én ext2 -re formázott particióval használom kicsit gyorsabbnak érzem mint ext3 -al. Az ext3 előnyei meg nem igazán érdekesek ennél a picinyke jószágnál, ha untakozok megmérem az I/O műveleteket ext2 , ext3 vagy esetleg más fájlrendszereken.természetesen zdanee disztórját használom
A legjobb
Alig várom a továbbfejlesztett változatát! 
zdanee! Feltölthetnéd az aktuális rendszerképedet is
Van itthon egy UBI szerverem esetleg létrehozok egy publikus felhasználót és oda feltehetnénk az aktuális verziókat, hogy bárki letölthesse! Persze nekem az is jó ha máshova tolod fel 
-
törölt tag
Nem indúl valóban de a megoldás egyszerű!
Bebotolsz linuxal, felmountolod az IMG fájlt, az SD kártyát particionálod fdisk -el, leformázod ext2 vagy ext3 vagy másra mkfs -el. Felmountolod az SD kártyát is. Ezek után egy fájlkezelővel mondjuk MC -vel átmásolod a felmountolt IMG kép tartalmát az SD kártyának a megformázott particiójára. Aztán kiveszed az SD karit berakod a zipitbe és örülsz
Én így dobtam fel a Mester disztróját! -
törölt tag
zdanee örök hálám ezért a cuccért! Nagyon jó
Külön köszönet a sok helpért! Pöc röff müködik minden harap a kis gép! Csak azt sajnálom, hogy nem rendeltem többet! 
-
törölt tag
Én meg azt hittem hétvége felé fog ideérni és csak pénteken lesz SD kártyám. Hálózati átalakítóm van (azt pont ma délben vettem). Vártam kicsit miután megjött mert nagyon hideg volt. Miután felmelegedett bekapcsoltam és nem akarok nektek hülyeséget mondani KB 1 perc alatt meg volt az update. Aztán átcsatlakoztam a saját WIFI -re (a szomszéd nem kódolja a WIFI -ét) ami WPA2 -es. És sajnos csak MSN -re tudom használni
. Eddig nagyon tetszik alig várom a hétvégét amikor is rendes linuxot kap a kicsike 
-
törölt tag
Nekem teljesen mind1 milyen színű
Max lematricázzuk 
-
törölt tag
válasz
üzenetére
lejárt az időm azért írok újat
a listát a HUP -ról szedtem a progik 1/3 teszteltem eddig kb.
http://hup.hu/node/88026 -
törölt tag
én azon meditálok, hogy a PUPnGO ami csak 10 megás és karakteres vígan elfutkosna eme kis jószágon. Ezek után csak a frankó karakteres eszközöket kellene használni. GUI nélkül lényegesen gyorsabb lenne. Én erre felé fogok kapirgálni ha megérkezik a cumó

elinks - browser
mutt - a vilag legjobb levelezokilense
abook - address book
transmission-daemon - torrent kliens
gcalcli - google calendar kliens
antiword - ms .doc viewer
s3cmd - amazon s3 cli
finch - IM, pidgin => textmode
mplayer - media player
fbi - kepnezegeto (fbgs => pdf wrapper)
pjsua - SIP kliens
pdftotext/pdftohtml - amit a nev sugallnekem ezek elegek is lennének

-
törölt tag
itt MS Zune csatlakozo használtak http://mozzwald.com/node/53 nekem a videó alapján nem úgy tünik mintha forraszgatás lett volna.
-
törölt tag
megmutattam haveromnak a cikket
Naná , hogy neki is kell
Nagyon kapos a cucc 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Diablo IV
- Jövedelem
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nincs valakinek egy rossz zipite aminek jó a töltője? Megalkuszunk rá.
(reméljük)
nagyon szomorú vagyok! A képernyő vibrál és mozog a billentyűzet egyik fele meg egyszerűen nem veszi a karaktereket. Mondjuk éjjel nappal működött de nem gondoltam, hogy ilyen hamar kipurcan.