Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Orbi_
aktív tag
Csak a pontosság kedvéért: Az nem elem volt, hanem úgynevezett: Super Capacitor.
Ez egy szerves alapú kondenzátor, általában 70 000 uFarad kapacitással és 3.3 Voltos névleges feszültséggel.
Célja, hogy a telefon a hitelen áramkimaradás után is életben maradjon és a processzor el tudja menteni a memóriában tárolt dolgokat a flash-be.
Némely eszköz/telefon ezzel a kis elemmel akár egy hónapig is üzemben marad, de legalább egy hétig mennek (úgynevezett Slow Clock üzemmód). Ilyenkor csak a valós idejű óra és pár tényleg apró dolog működik (ezeknek a felvett árama uA, vagy nA ban mérendő)
Az SuperCap lemerülése után elveszik a dátum és az idő
bocsi az OFF ért.
-
törölt tag
óó nekem az első saját telóm egy GD52 -es volt. A mai napig azzal a telefonnal voltam a legjobban megelégedve. Sosem hagyott cserben

Mindenkitől kérdezem
Valahogy nem lehetne növelni a DPI -t Zipiten? Kutakodtam ezzel kapcsolatban de nem találtam még semmit. Nagyon kicsi rajta minden én 150% vagy még nagyobb DPI -t szeretnék beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest