Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kros54

csendes tag

A 2. Zipitet izzitottam be, egyelőre az alap, rajta lévő rendszerrel, és csodák csodája, másodszor azonnal felment a WPA2 titkosítású és persze jelszós wifimre.
    A megoldás (hátha még valakinek jól jön) a kapcsolódási folyamatnál megtalálja az elérhető hálózatokat. (nálam most csak egyet, a sajátomat.) Erre egyből - hiába írtam a jelszót -nem kapcsolódott. Jött a NEXT megnyomása után a következő, (nincs előttem a Zipit, fejből próbálom) vagyis amikor manuális konfiguráció van. SSID-nek nem adtam semmit, hiszen már látta, utána bepötyögtem a jelszót, és meg is találta a hálózatot, majd rögtön frissítésbe is kezdett.
    Jó negyedórás küzdelem (ő küzdött, én izgultam) után már a frissített szoftver is gond nélkül csatlakozott újra. Ekkor lépett mögém lányom, aki elkérte a szerkezetet, hogy "ez már jó MSN-ezni?" Igen, válaszoltam, s ettől kezdve kb. 3 perc alatt MSN-ező gép lett a Zipitből. (Ez nekem azon egyszerű ok miatt nem ment volna, hogy nincs MSN-em.) Jó félórát csak a gombok nyomogatását hallhattam, aztán a gép - lefagyott, egyetlen billentyűre/kombinációra sem reagált. Kénytelen voltam - jobb ötlet híjával - az áramforrás eltávolításával kikapcsolni.
    A készülő új ZipitZdaneeOS ennél kényelmesebb, gyorsabb és több lehetőséget adó.
    (Ja, és a lányom barátnője is - természetesen - most már ilyent szeretne...
    Mondtam neki, nincs egyedül.)

Új hozzászólás Aktív témák