Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kros54
csendes tag
Kihasználatlanság miatt eladók:
5 db Zipit ZWM1 wifi messenger, postázva: 5600 Ft/db
2 db Zipit Wireless Messenger2, postázva: 6700 Ft/db
1 db mini laptop win 6.0 CE, postázva: 19500 Ft
Készülék, töltő, magyarországi átalakító, rövid leírás(ZWM1) illetve felhasználói kézikönyv.
Talán a legegyszerűbb utánvéttel.
Átvétel BP-n is megoldható, ekkor mínusz 1000 Ft/dbérdeklődés: kros54 kukac postafiok pont hu
-
kros54
csendes tag
Sziasztok!
Van néhány eladó Zipit.
a.) a közösen vásárolt ZipitZ2-ből ismerőseim 2db-ot kihasználatlanság miatt eladnak, 5000 Ft/db + postaköltség
b.) USÁ-ban beszerzett Zipit ZWM1 típusú masina, 5 db, egyben, 16.000+postaköltség (vagyis beszerzési áron)
Átszoftverezés egyikben sem történt, eredeti OS van rajtuk.
Érdeklődni privát üzenetben.
Kros54 -
kros54
csendes tag
A 2. Zipitet izzitottam be, egyelőre az alap, rajta lévő rendszerrel, és csodák csodája, másodszor azonnal felment a WPA2 titkosítású és persze jelszós wifimre.
A megoldás (hátha még valakinek jól jön) a kapcsolódási folyamatnál megtalálja az elérhető hálózatokat. (nálam most csak egyet, a sajátomat.) Erre egyből - hiába írtam a jelszót -nem kapcsolódott. Jött a NEXT megnyomása után a következő, (nincs előttem a Zipit, fejből próbálom) vagyis amikor manuális konfiguráció van. SSID-nek nem adtam semmit, hiszen már látta, utána bepötyögtem a jelszót, és meg is találta a hálózatot, majd rögtön frissítésbe is kezdett.
Jó negyedórás küzdelem (ő küzdött, én izgultam) után már a frissített szoftver is gond nélkül csatlakozott újra. Ekkor lépett mögém lányom, aki elkérte a szerkezetet, hogy "ez már jó MSN-ezni?" Igen, válaszoltam, s ettől kezdve kb. 3 perc alatt MSN-ező gép lett a Zipitből. (Ez nekem azon egyszerű ok miatt nem ment volna, hogy nincs MSN-em.) Jó félórát csak a gombok nyomogatását hallhattam, aztán a gép - lefagyott, egyetlen billentyűre/kombinációra sem reagált. Kénytelen voltam - jobb ötlet híjával - az áramforrás eltávolításával kikapcsolni.
A készülő új ZipitZdaneeOS ennél kényelmesebb, gyorsabb és több lehetőséget adó.
(Ja, és a lányom barátnője is - természetesen - most már ilyent szeretne...
Mondtam neki, nincs egyedül.) -
kros54
csendes tag
Sziasztok, én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy már mindegyik példányt kibontottam és megnéztem.
Néhány első tapasztalat.
- Nem hittem volna, hogy e n n y i r e kicsi - még a kólásdoboz is megtévesztő.
- az összes nálam lévő példány színe ugyanolyan (kívül metálszürkés, belül, kinyitva a billentyűzet meg türkizes)
- a gép magától nem indul, valami külső áramforrás kell neki.
Ha megkapja a tápot, már melózik is, azonnal felderítette az otthoni wifimet.
Nagy-nagy köszönet a felfedezőnek, ötletadónak, szervezőnek - akit most csak röviden úgy írok: Zdanee-nak! -
kros54
csendes tag
Nemcsak beszerzés-gyakorlati és szervezési, hanem más munka is indult, kéretik sokszor odanézni:
Zsola [a témaindító] a Puppylinux.hu egyik alapító tagja, a magyarítások jó nagy részének gyártója.
Ha valakinek tapasztalata/megjegyzése van, ott jelezze. -
kros54
csendes tag
Sziasztok!
Idő közben az is kiderült, hogy a készlet igencsak véges. Zdanee-val is felvettem a kapcsolatot, hiszen neki van tapasztalata az ügy szervezésében. Arra jutottunk, hogy egyesítjük erőinket [Puppylinux.hu+Logout] (a beszerzés terén most) és az innen kimaradtakkal együtt indítunk rendelést. Az is lehet, hogy egyszerre 2 csomagot rendelünk (pl. 20-20 db-ot) ugyanis ma kb. ennyi az ideírt igény, másfelől, a bolt készlete vészesen lecsökkent, úgy tudjuk, 50 db.
Ehhez a következő szükséges: legkésőbb hétfő du 2.00-ig írja ide mindenki az általa áhított és megfinanszírozni szándékozott darabszámot. Természetesen az eddig beírók az általuk igényelt darabszám erejéig - előjoggal rendelkeznek.
Ne felejtsük el, hogy az ár 5 dolcsival felment! (ez kb. 1000 HUF). -
kros54
csendes tag
Sziasztok! Felpezsdült a kicsike miatt a Puppylinux.hu is...
Mi is szervezünk egy csomaghozó közösséget. zdanee máris sokat segített, elérhetőség, stb. Felmerült egy erre készítendő Puppy Linux verzió (ezt hívják nálunk pupletnek) erre való fejlesztése is. Azt gondolom, hogy erre inkább már az eszköz megérkezése után kerülhet sor. Puplet-jelölt azonban máris van, hiszen a Turbopup42-alpha3 alapból 10 MB RAM-mal beéri.
http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=40477Ezt egyébként innen lehet letölteni:
http://puppyisos.org/isos/2009-01-to-06/turbopup4.2/turbopup42-alpha1.isoMagamtól és előre persze úgy gondolom, hogy az eszközre készített saját OS nyilván igen jó lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest