Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Ó hogy az a...
Pont tegnap küldtem be címlapra egy tesztet, ami egy nagyon hasonló eszközről szól (sarkítok, nem teljesen, mert az egy HPC, de tudásban hasonlít ehhez a masinához). Valószínű ezért most egy darabig nem kerül ki az írásom, de ha szereted ezeket a kis gépeket, akkor neked is biztosan tetszeni fog az is
Én nem ismertem eddig ezt a modellt, de nagyon tetszik, imádok ügyeskedni, buherálgatni és pont kellene egy kis linux terminál. Valószínűleg rövidesen be fogok ruházni egy ilyenre. Imádni való kis kütyük és tényleg nem valók mindenkinek, de akinek van kedve, türelme és szakmai tudása hozzá, annak tökéletes kiindulási alap.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest