Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erunosta
tag
Azt én is fentebb írtam, hogy nem túl praktikus a bakelit. Minden leírtad mellett akkor is az egyik legjobb minőséget biztosító tároló. Porcelánbaba, de ez az ára. Én mondjuk már nem is tudom mikor hallgattam bakelit lemezt, pedig van még rengeteg.
Ez nem vallásos duma és még csak nem is áhitat. Azt is leírtam, hogy nem értek hozzá. Viszont értékelem a beletett munkáját és hogy mindezt megosztotta velünk egy hosszú cikkben.
Csinálj jobbat, írj jobbat. Mindig lesz más vélemény, te se fogsz olyat alkotni amivel mindenki egyetért. Itt viszont úgy érzem kb minden harmadik hozzászólás valami okoskodás, oh bocsánat érvelés. Mert mindig valaki jobban tudja a szerzőnél. Az én laikusságommal is tuti találnék valami kivetnivalót a cikkben, de nem teszem. Én nem veszem el a kedvét attól, hogy ilyen cikkeket írjon. Ez ilyen baromi egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Írásom az ember hallását helyezi előtérbe, melyhez a készülékeknek igazodnia kell, nem fordítva!
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest