- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Szerintem szimplán elbeszéltem melletted. (Kommunizmus úgy jön ide, hogy mivel számtechben jelentősen le volt maradva a térség, így K-Európa lecsúszott a nagy térhódításról szoftver terén, későbbi, rendszerváltás utáni indulással csak kis esélyek voltak.) Ha viszont néhol zavaros volnék a napokban, akkor nézzétek el nekem, két hete nem alszom rendesen egy határidő miatt, ilyenkor megesik. Sajnos sűrűn van "ilyenkor".
"Dobozos programokból egyedül kb. a Microsoft lett nagy cég, a többi, témában érdekelt vállalkozás elég kicsi" - MS-hoz képest egészen biztosan. Egy "magyar nagyvállalathoz" képest azért annyira nem...
Tény, hogy nem olvastam elemzéseket a szoftverfejlesztői piac pontos megoszlását illetően - ha mutatnál ilyet a 80%-ról, megköszönném -, de azt hittem, magától értetődik, hogy számba sem vettem azt a szegmenst. Nem a gyártás folyamata, mint inkább az értékesítés módja a fontos szempont itt. A szoftverfejlesztésnek azon területe közvetlenül, kapcsoltan igényel egy másik terméket, ált. hardvert, ez egy jelentős különbség, így az önálló szoftver piacát érdemes külön kezelni. (Hogy az előtelepített rendszereket minek vesszük, az egy érdekes téma... A Linux, mint ingyenes OS, főleg ezen a téren lehet egy ésszerű dolog: ha egy termékkapcsolás elemeként vesszük.) Én a "gyeplőnél" szimplán, ráadásul mellékesen arról beszéltem, hogy ezen a piacon a megkésett kezdéssel már csak nagyon kis szeletet tudott magának szakítani a keleti régió.
Program vs. játék. Igaz, hogy a játékfejlesztés folyamán tetemes időt eszik maga a tervezés és pályaépítés, meg az egyéb képzőművészeti munkák. De mint mondottam, nem gyártás szempontjából nézem, és talán ezért beszéltünk el egymás mellett. Tegyük fel, HA a piacon megjelenne egy teljesen (vagy közel) ingyenes, kifogástalanul működő, ötletes MMORPG, akkor az rendesen megnyirbálná a WoW vagy éppen a keleti játékok előfizetői bázisát.
És ezzel az egésszel nagyon el is tértünk a Linuxtól. Már arra sem emlékszem pontosan, hogy jött mindez elő.
Amúgy érdekelne, te most pontosan mi mellett/ellen is érvelsz. Hogy végül is az önálló szoftver annyira kis szegmens, hogy szóra sem érdemes, és nem gond, ha az ingyen szoftver felülkerekedik? Mert ezt olvasom ki a szavaidból. Ha mégsem, akkor kölcsönös az egymás mellett való elbeszélés.
zed01: Tudom. (Szerintem nem csoda, hiszen azokon már lassan semmilyen támogatott Win nem fut elfogadhatóan.
Nekem is van egy ilyen masinám, Puppy van rajta.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest