Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Csak felraktam a 10.10-es Ubuntut. Eddig bugmentes, minden szépen működik. Felraktam rá a Macbuntu modot, ami teljesen Macintosh kinézetet ad az Ubuntunak. Benne van vagy 36 óra munkám mire minden felraktam beállítottam.
Most leírom hogy milyen játékok futnak hibátlanul a winen:
Steam: Half Life 2, Half Life 2 EP 1, Half Life 2 EP 2, Portal, Team Fortress 2 (Orange Box)
Crysis
Cal of Duty 2, Call of Duty Modern Warfare, Call of Duty Modern Warfare 2
Az új Wolfensten
Medal of Honor Pacific Assault
Painkiller Overdose
GTA San Andreas
FEAR Perseus Mandate (ennél a a wine-ban a hangot OSS-re kell állítani)
Far Cry
Soldier of Fortune PaybackMeg persze a natív linuxos játékok a Pery, a Quake 4, a Doom 3, az Enemy Territory Quake Wars, és a rengeteg ingyenes FPS amit a tárolókból lehet letölteni.
Azt gondolom tenger sok játék elég egy linuxnak, másnak windowson nincs ennyi.
A CoD Black Ops-al még várok egy picit, az az igazság hogy még a legújabb wine verzióval sincs meg az optimális FPS a játékbaqn, időnként beszaggat, amit egy HD4890 OC kártyán nem kéne. Szvsz várok vele még vagy 2 wine verzió frissítést.
Egyébként teljesen tuti a 10.10-es Ubuntu, hibátlanul fut, és működik rajta a Sophos antivirus linux is. Nem bántam meg hogy felraktam, persze nem is lennék én ha nem vettem volna fel egy csomó külső tárolót.
Ezeket a tárolókat feltétlen vegyétek fel a getdeb mellé:
sudo add-apt-repository ppa:ferramroberto/maverickextra
sudo add-apt-repository ppa:ferramroberto/maverick
sudo add-apt-repository ppa:maverick-bleed/ppa
Ezer meg egy alkalmazás fog frissülni.
Az Openofficet teljesen leszedtem, és feltettem helyette a Libreofficet, persze a fizetős Softmaker Officet is használom, ami minden formátumot kezel. Egyébként jobban szeretem a Softmaker Officet, mert abban a MS formátumaiba is tudok menteni, ugyanúgy lehet használni linuxon mintha a windowsos változatot használnám.
Mi a benyomásom a 10.10-es Ubunturól? Gyorsabb mint a 10.04-es a fejlesztéseknek köszönhetően, ezentúl miondig úgy csinálom hogy a megjelenés pillanatától várok vag két három hónapot és csak azután rakom fel, addig remélhetőleg javítják az összes bugot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dolce Gusto
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Vicces képek
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 6
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Turtle Beach Stealth Ultra Gamepad!
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3800, 91% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest