- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Csak felraktam a 10.10-es Ubuntut. Eddig bugmentes, minden szépen működik. Felraktam rá a Macbuntu modot, ami teljesen Macintosh kinézetet ad az Ubuntunak. Benne van vagy 36 óra munkám mire minden felraktam beállítottam.
Most leírom hogy milyen játékok futnak hibátlanul a winen:
Steam: Half Life 2, Half Life 2 EP 1, Half Life 2 EP 2, Portal, Team Fortress 2 (Orange Box)
Crysis
Cal of Duty 2, Call of Duty Modern Warfare, Call of Duty Modern Warfare 2
Az új Wolfensten
Medal of Honor Pacific Assault
Painkiller Overdose
GTA San Andreas
FEAR Perseus Mandate (ennél a a wine-ban a hangot OSS-re kell állítani)
Far Cry
Soldier of Fortune PaybackMeg persze a natív linuxos játékok a Pery, a Quake 4, a Doom 3, az Enemy Territory Quake Wars, és a rengeteg ingyenes FPS amit a tárolókból lehet letölteni.
Azt gondolom tenger sok játék elég egy linuxnak, másnak windowson nincs ennyi.
A CoD Black Ops-al még várok egy picit, az az igazság hogy még a legújabb wine verzióval sincs meg az optimális FPS a játékbaqn, időnként beszaggat, amit egy HD4890 OC kártyán nem kéne. Szvsz várok vele még vagy 2 wine verzió frissítést.
Egyébként teljesen tuti a 10.10-es Ubuntu, hibátlanul fut, és működik rajta a Sophos antivirus linux is. Nem bántam meg hogy felraktam, persze nem is lennék én ha nem vettem volna fel egy csomó külső tárolót.
Ezeket a tárolókat feltétlen vegyétek fel a getdeb mellé:
sudo add-apt-repository ppa:ferramroberto/maverickextra
sudo add-apt-repository ppa:ferramroberto/maverick
sudo add-apt-repository ppa:maverick-bleed/ppa
Ezer meg egy alkalmazás fog frissülni.
Az Openofficet teljesen leszedtem, és feltettem helyette a Libreofficet, persze a fizetős Softmaker Officet is használom, ami minden formátumot kezel. Egyébként jobban szeretem a Softmaker Officet, mert abban a MS formátumaiba is tudok menteni, ugyanúgy lehet használni linuxon mintha a windowsos változatot használnám.
Mi a benyomásom a 10.10-es Ubunturól? Gyorsabb mint a 10.04-es a fejlesztéseknek köszönhetően, ezentúl miondig úgy csinálom hogy a megjelenés pillanatától várok vag két három hónapot és csak azután rakom fel, addig remélhetőleg javítják az összes bugot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest