- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Csak felraktam a 10.10-es Ubuntut. Eddig bugmentes, minden szépen működik. Felraktam rá a Macbuntu modot, ami teljesen Macintosh kinézetet ad az Ubuntunak. Benne van vagy 36 óra munkám mire minden felraktam beállítottam.
Most leírom hogy milyen játékok futnak hibátlanul a winen:
Steam: Half Life 2, Half Life 2 EP 1, Half Life 2 EP 2, Portal, Team Fortress 2 (Orange Box)
Crysis
Cal of Duty 2, Call of Duty Modern Warfare, Call of Duty Modern Warfare 2
Az új Wolfensten
Medal of Honor Pacific Assault
Painkiller Overdose
GTA San Andreas
FEAR Perseus Mandate (ennél a a wine-ban a hangot OSS-re kell állítani)
Far Cry
Soldier of Fortune PaybackMeg persze a natív linuxos játékok a Pery, a Quake 4, a Doom 3, az Enemy Territory Quake Wars, és a rengeteg ingyenes FPS amit a tárolókból lehet letölteni.
Azt gondolom tenger sok játék elég egy linuxnak, másnak windowson nincs ennyi.
A CoD Black Ops-al még várok egy picit, az az igazság hogy még a legújabb wine verzióval sincs meg az optimális FPS a játékbaqn, időnként beszaggat, amit egy HD4890 OC kártyán nem kéne. Szvsz várok vele még vagy 2 wine verzió frissítést.
Egyébként teljesen tuti a 10.10-es Ubuntu, hibátlanul fut, és működik rajta a Sophos antivirus linux is. Nem bántam meg hogy felraktam, persze nem is lennék én ha nem vettem volna fel egy csomó külső tárolót.
Ezeket a tárolókat feltétlen vegyétek fel a getdeb mellé:
sudo add-apt-repository ppa:ferramroberto/maverickextra
sudo add-apt-repository ppa:ferramroberto/maverick
sudo add-apt-repository ppa:maverick-bleed/ppa
Ezer meg egy alkalmazás fog frissülni.
Az Openofficet teljesen leszedtem, és feltettem helyette a Libreofficet, persze a fizetős Softmaker Officet is használom, ami minden formátumot kezel. Egyébként jobban szeretem a Softmaker Officet, mert abban a MS formátumaiba is tudok menteni, ugyanúgy lehet használni linuxon mintha a windowsos változatot használnám.
Mi a benyomásom a 10.10-es Ubunturól? Gyorsabb mint a 10.04-es a fejlesztéseknek köszönhetően, ezentúl miondig úgy csinálom hogy a megjelenés pillanatától várok vag két három hónapot és csak azután rakom fel, addig remélhetőleg javítják az összes bugot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest