Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Csak felraktam a 10.10-es Ubuntut. Eddig bugmentes, minden szépen működik. Felraktam rá a Macbuntu modot, ami teljesen Macintosh kinézetet ad az Ubuntunak. Benne van vagy 36 óra munkám mire minden felraktam beállítottam.
Most leírom hogy milyen játékok futnak hibátlanul a winen:
Steam: Half Life 2, Half Life 2 EP 1, Half Life 2 EP 2, Portal, Team Fortress 2 (Orange Box)
Crysis
Cal of Duty 2, Call of Duty Modern Warfare, Call of Duty Modern Warfare 2
Az új Wolfensten
Medal of Honor Pacific Assault
Painkiller Overdose
GTA San Andreas
FEAR Perseus Mandate (ennél a a wine-ban a hangot OSS-re kell állítani)
Far Cry
Soldier of Fortune PaybackMeg persze a natív linuxos játékok a Pery, a Quake 4, a Doom 3, az Enemy Territory Quake Wars, és a rengeteg ingyenes FPS amit a tárolókból lehet letölteni.
Azt gondolom tenger sok játék elég egy linuxnak, másnak windowson nincs ennyi.
A CoD Black Ops-al még várok egy picit, az az igazság hogy még a legújabb wine verzióval sincs meg az optimális FPS a játékbaqn, időnként beszaggat, amit egy HD4890 OC kártyán nem kéne. Szvsz várok vele még vagy 2 wine verzió frissítést.
Egyébként teljesen tuti a 10.10-es Ubuntu, hibátlanul fut, és működik rajta a Sophos antivirus linux is. Nem bántam meg hogy felraktam, persze nem is lennék én ha nem vettem volna fel egy csomó külső tárolót.
Ezeket a tárolókat feltétlen vegyétek fel a getdeb mellé:
sudo add-apt-repository ppa:ferramroberto/maverickextra
sudo add-apt-repository ppa:ferramroberto/maverick
sudo add-apt-repository ppa:maverick-bleed/ppa
Ezer meg egy alkalmazás fog frissülni.
Az Openofficet teljesen leszedtem, és feltettem helyette a Libreofficet, persze a fizetős Softmaker Officet is használom, ami minden formátumot kezel. Egyébként jobban szeretem a Softmaker Officet, mert abban a MS formátumaiba is tudok menteni, ugyanúgy lehet használni linuxon mintha a windowsos változatot használnám.
Mi a benyomásom a 10.10-es Ubunturól? Gyorsabb mint a 10.04-es a fejlesztéseknek köszönhetően, ezentúl miondig úgy csinálom hogy a megjelenés pillanatától várok vag két három hónapot és csak azután rakom fel, addig remélhetőleg javítják az összes bugot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Projektor topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- További aktív témák...
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest