Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
De én nem is ezt kérdeztem. A szavaidból úgy vettem ki, hogy a Linux kernel fejlesztése után kaptak valamiféle juttatást, de akkor félreértettem. Tehát a Linuxok is tisztán hobbiprojektek, csak éppen mellette főállásban is programoznak.
Esküszöm, soha nem fecsérelném ilyenre az időmet, ehhez azért már kell egy hatalmas fokú kockaság... (Mintha rémlene valami, hogy egyes disztriket a vállalatok pénzért kaphatnak csak meg, míg magánszemélynek ingyenes. Jól emlékszem? Ez mondjuk egy logikus dolog volna, mert a MS-nak a Windows után is inkább a vállalati szférából és az előre telepített rendszerekből van túlnyomórészt bevétele, mintsem a magánvételekből, hiszen azok nagy része tört program.)"és csak a programozó kis része dolgozik ilyenek fejlesztésén." - Ennek ellenére az nyugaton jól elkapták a gyeplőt ezen a téren, és a világ leghatalmasabb vállalatai kerültek ki ebből a szegmensből, még a filmipari óriásokat és a hardvergyártókat is leelőzve. Tény, hogy itt a keleti területek szépen lecsúsztak erről a kommunizmussal, és hogy manapság már nemigen lehet itt teret hódítani, de van még, amiből jöhet és jön is jobb, újabb az idők végezetéig, pl. a játékok. (Legjobb volt a suliban az a gyerek, aki határozottan MS-ellenesnek tartotta magát, mert hogy lehúzza az embereket, de egyúttal megszállott WoW-előfizető is volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esküszöm, soha nem fecsérelném ilyenre az időmet, ehhez azért már kell egy hatalmas fokú kockaság... (Mintha rémlene valami, hogy egyes disztriket a vállalatok pénzért kaphatnak csak meg, míg magánszemélynek ingyenes. Jól emlékszem? Ez mondjuk egy logikus dolog volna, mert a MS-nak a Windows után is inkább a vállalati szférából és az előre telepített rendszerekből van túlnyomórészt bevétele, mintsem a magánvételekből, hiszen azok nagy része tört program.)