- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
De én nem is ezt kérdeztem. A szavaidból úgy vettem ki, hogy a Linux kernel fejlesztése után kaptak valamiféle juttatást, de akkor félreértettem. Tehát a Linuxok is tisztán hobbiprojektek, csak éppen mellette főállásban is programoznak.
Esküszöm, soha nem fecsérelném ilyenre az időmet, ehhez azért már kell egy hatalmas fokú kockaság... (Mintha rémlene valami, hogy egyes disztriket a vállalatok pénzért kaphatnak csak meg, míg magánszemélynek ingyenes. Jól emlékszem? Ez mondjuk egy logikus dolog volna, mert a MS-nak a Windows után is inkább a vállalati szférából és az előre telepített rendszerekből van túlnyomórészt bevétele, mintsem a magánvételekből, hiszen azok nagy része tört program.)"és csak a programozó kis része dolgozik ilyenek fejlesztésén." - Ennek ellenére az nyugaton jól elkapták a gyeplőt ezen a téren, és a világ leghatalmasabb vállalatai kerültek ki ebből a szegmensből, még a filmipari óriásokat és a hardvergyártókat is leelőzve. Tény, hogy itt a keleti területek szépen lecsúsztak erről a kommunizmussal, és hogy manapság már nemigen lehet itt teret hódítani, de van még, amiből jöhet és jön is jobb, újabb az idők végezetéig, pl. a játékok. (Legjobb volt a suliban az a gyerek, aki határozottan MS-ellenesnek tartotta magát, mert hogy lehúzza az embereket, de egyúttal megszállott WoW-előfizető is volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Gyári garanciával! Sonos Ace Black fejhallgató
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MCDODO T03 fejhallgató
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esküszöm, soha nem fecsérelném ilyenre az időmet, ehhez azért már kell egy hatalmas fokú kockaság... (Mintha rémlene valami, hogy egyes disztriket a vállalatok pénzért kaphatnak csak meg, míg magánszemélynek ingyenes. Jól emlékszem? Ez mondjuk egy logikus dolog volna, mert a MS-nak a Windows után is inkább a vállalati szférából és az előre telepített rendszerekből van túlnyomórészt bevétele, mintsem a magánvételekből, hiszen azok nagy része tört program.)