Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Van egy régi középkorú barátom, akinek az elmondása szerint elromlott az XP-je a laptopján. Tény, hogy furcsa tüneteket produkált.
Amikor elhozta hozzám a laptopot, az volt a kérdésem hozzá hogy szoktál-e játszani rajta. Mondja soha nem játszik, zenehallgatásra, filmnézésre, netes rádiók hallgatására és böngészésre használja a gépet. Mondom neki, ha már úgyis újra kell telepíteni a windowst, akkor inkább tegyünk fel egy linuxot, amire te használod a gépet azt megteheted linux alól is. Az Ubuntu nagyon felhasználóbarát disztribúció. Meg is mutattam neki működés közben a saját gépemen az Ubit. Mondom neki én mindent beállítok, neked összesen annyi dolgod lesz, hogy időnként mikor frissít megadd a root jelszót és frissíts.
Az volt a válasza, hogy ő marad a windowsnál, mert fél a linuxtól. Én próbáltam meggyőzni, hogy a windowshoz sem értesz, úgyhogy ugyan mindegy, ott nincsenek félelmeid? Ő azt hallotta hogy a linuxhoz diploma kell. Mondta ezt annak ellenére hogy látta az én gépemen Ubuntus szoftverközpontot és a többi extrát ami az Ubuntura jellemző.
Nekem az a véleményem hogy az emberek már a saját szemüknek sem hisznek, ha az előítéletekről van szó. Windowst telepítettem neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gyúrósok ide!
- Airsoft
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest