- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Van egy régi középkorú barátom, akinek az elmondása szerint elromlott az XP-je a laptopján. Tény, hogy furcsa tüneteket produkált.
Amikor elhozta hozzám a laptopot, az volt a kérdésem hozzá hogy szoktál-e játszani rajta. Mondja soha nem játszik, zenehallgatásra, filmnézésre, netes rádiók hallgatására és böngészésre használja a gépet. Mondom neki, ha már úgyis újra kell telepíteni a windowst, akkor inkább tegyünk fel egy linuxot, amire te használod a gépet azt megteheted linux alól is. Az Ubuntu nagyon felhasználóbarát disztribúció. Meg is mutattam neki működés közben a saját gépemen az Ubit. Mondom neki én mindent beállítok, neked összesen annyi dolgod lesz, hogy időnként mikor frissít megadd a root jelszót és frissíts.
Az volt a válasza, hogy ő marad a windowsnál, mert fél a linuxtól. Én próbáltam meggyőzni, hogy a windowshoz sem értesz, úgyhogy ugyan mindegy, ott nincsenek félelmeid? Ő azt hallotta hogy a linuxhoz diploma kell. Mondta ezt annak ellenére hogy látta az én gépemen Ubuntus szoftverközpontot és a többi extrát ami az Ubuntura jellemző.
Nekem az a véleményem hogy az emberek már a saját szemüknek sem hisznek, ha az előítéletekről van szó. Windowst telepítettem neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Objektívek topikja
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest