- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Van egy régi középkorú barátom, akinek az elmondása szerint elromlott az XP-je a laptopján. Tény, hogy furcsa tüneteket produkált.
Amikor elhozta hozzám a laptopot, az volt a kérdésem hozzá hogy szoktál-e játszani rajta. Mondja soha nem játszik, zenehallgatásra, filmnézésre, netes rádiók hallgatására és böngészésre használja a gépet. Mondom neki, ha már úgyis újra kell telepíteni a windowst, akkor inkább tegyünk fel egy linuxot, amire te használod a gépet azt megteheted linux alól is. Az Ubuntu nagyon felhasználóbarát disztribúció. Meg is mutattam neki működés közben a saját gépemen az Ubit. Mondom neki én mindent beállítok, neked összesen annyi dolgod lesz, hogy időnként mikor frissít megadd a root jelszót és frissíts.
Az volt a válasza, hogy ő marad a windowsnál, mert fél a linuxtól. Én próbáltam meggyőzni, hogy a windowshoz sem értesz, úgyhogy ugyan mindegy, ott nincsenek félelmeid? Ő azt hallotta hogy a linuxhoz diploma kell. Mondta ezt annak ellenére hogy látta az én gépemen Ubuntus szoftverközpontot és a többi extrát ami az Ubuntura jellemző.
Nekem az a véleményem hogy az emberek már a saját szemüknek sem hisznek, ha az előítéletekről van szó. Windowst telepítettem neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Razer Kraken Kitty USB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó Cooler Master MWE 750 GOLD V2 fully modular táp
- Razer Kaira for PlayStation Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest