Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Ver linuxos, az meg milyen?
Nem pejoratív értelemben írtam azt a szót. Szvsz milyen a vérlinuxos? Aki profi.
Nem ertem, hogy miert kell mindig a legfrissebb verzio.
Miért jó az nekem ha például a Virtualboxból még mindig az alap tárolóban lévő 3.08 OSE-t használom? Amikor az újabb verzióban vannak a fejlesztések? Én mindig el szoktam olvasni hogy az új verzióban mi az újdonság és miket javítottak rajta. Sokszor fél oldalt írnak, már miért mondjak le róla?
Vagy egy másik példa. A VLC, a 1.02-es verzió és előttiek súlyos biztonsági rést tartalmaznak. Már csak ezért is érdemes frissíteni.
Nekem az a véleményem hogy azért dolgoznak a fejlesztők, hogy egy adott szoftver jobb legyen.Pont ez a legnagyobb kulonbseg az ubuntu - ami szinten egy deb szarmazek - es a debian kozott.
Az Ubuntu a megjelenése pillanatában nem azért szokott bugos lenni, mert új alkalmazásokat pakolnak bele, hanem szvsz fél év alatt kifejleszteni egy komplett operációs rendszert nem kis feladat. Bár, már állítottam a 9.10-es Ubiban semmi hibával nem találkoztam. Amikor feltelepítettem, minden jól működött. Remélem ez így is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Milyen videókártyát?
- Suzuki topik
- Építő/felújító topik
- Napelem
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest