- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Egy random AliExpress boltban vettem, ami eladások számában és értékelésekben kb megbízhatónak tűnt. $46 volt szállítással és 20 nap alatt ért ide (pont a Karácsony utáni első munkanapra). Nagy-enteres verziót nem láttam, amikor ezeket néztem, de én eleve csak a kompakt billentyűzeteket néztem, szóval simán lehet.
@Feruendios: A szövegbevitel? Ami a baltával faragottságot illeti, éppen hogy visszatettem a 0-át a megszokott helyére. Az Esc a CapsLockon egyáltalán nem olyan rossz, könnyebb elérni, nagyobb gomb, amit valljuk be, az életben nem használ senki, mégis ott virít még a legkompaktabb kiosztásokon is. A dupla Shift=CapsLock szerintem annyira logikus, hogy nem is értem, miért nem ezt vezették be mondjuk a '70-es évektől. Sokkal kevesebb elütés lenne. A Shift = 'következő betű nagy' szintén olyan dolog, amit mostanra mindenki megszokott a mobilján egy évtized alatt. Plusz nem kell a fél billentyűzeten átnyújtózni a kezeddel egy nagybetűért.
@Ringman: Minden laptopom angol billentyűzetes, úgyhogy teljesen jó ott is, de ha már rávettem magam az autohotkey beállítására, úgy gondoltam ártani nem árt. Majd később lehet, hogy valami hasznosabb funkciót adok neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Miután Kínából egyre olcsóbban lehet szerezni egész baráti áron normálisabb mechanikus billentyűzetetket, karácsonyra...
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,Makulátlan!
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i7-6GEN I 12GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest