- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Egy random AliExpress boltban vettem, ami eladások számában és értékelésekben kb megbízhatónak tűnt. $46 volt szállítással és 20 nap alatt ért ide (pont a Karácsony utáni első munkanapra). Nagy-enteres verziót nem láttam, amikor ezeket néztem, de én eleve csak a kompakt billentyűzeteket néztem, szóval simán lehet.
@Feruendios: A szövegbevitel? Ami a baltával faragottságot illeti, éppen hogy visszatettem a 0-át a megszokott helyére. Az Esc a CapsLockon egyáltalán nem olyan rossz, könnyebb elérni, nagyobb gomb, amit valljuk be, az életben nem használ senki, mégis ott virít még a legkompaktabb kiosztásokon is. A dupla Shift=CapsLock szerintem annyira logikus, hogy nem is értem, miért nem ezt vezették be mondjuk a '70-es évektől. Sokkal kevesebb elütés lenne. A Shift = 'következő betű nagy' szintén olyan dolog, amit mostanra mindenki megszokott a mobilján egy évtized alatt. Plusz nem kell a fél billentyűzeten átnyújtózni a kezeddel egy nagybetűért.
@Ringman: Minden laptopom angol billentyűzetes, úgyhogy teljesen jó ott is, de ha már rávettem magam az autohotkey beállítására, úgy gondoltam ártani nem árt. Majd később lehet, hogy valami hasznosabb funkciót adok neki.
-
Ringman
nagyúr
magicforce 68-nál én is a caps-ra mappeltem az esc-t (magyar kiosztás átka, hogy kb egyedüliként a 0 a bal sarokban van, nem a 9-es mellett)
az í/Í nem volt kényelmes az altgr + j; altgr + i billentyűkombinációval?
-
Feruendios
tag
Egy ilyen baltával faragott kiosztás melett, mi értelme van egy billentyüzetnek?
-
domos
senior tag
Nagyon tetszetős cucc, viszont én a kiosztás-mókolást nem vállalnám be. Pontosan hol vetted? Engem egy EU kiosztás+nagy Enter verzió érdekelne, feliratozás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Miután Kínából egyre olcsóbban lehet szerezni egész baráti áron normálisabb mechanikus billentyűzetetket, karácsonyra...
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Filmvilág
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Dell notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RX 6800 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Alienware M15 R3 Intel I9, RTX2080S, 32GB, 1TB, 4K OLED
- Asus TUF Gamer laptop, újszerű állapotban, gyári dobozával, töltőjével
- Asus Tuf Gamer laptop GTX1650, 16Gb Ram, i5 10300H, 512Gb SSD
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.350 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest