- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Egy random AliExpress boltban vettem, ami eladások számában és értékelésekben kb megbízhatónak tűnt. $46 volt szállítással és 20 nap alatt ért ide (pont a Karácsony utáni első munkanapra). Nagy-enteres verziót nem láttam, amikor ezeket néztem, de én eleve csak a kompakt billentyűzeteket néztem, szóval simán lehet.
@Feruendios: A szövegbevitel? Ami a baltával faragottságot illeti, éppen hogy visszatettem a 0-át a megszokott helyére. Az Esc a CapsLockon egyáltalán nem olyan rossz, könnyebb elérni, nagyobb gomb, amit valljuk be, az életben nem használ senki, mégis ott virít még a legkompaktabb kiosztásokon is. A dupla Shift=CapsLock szerintem annyira logikus, hogy nem is értem, miért nem ezt vezették be mondjuk a '70-es évektől. Sokkal kevesebb elütés lenne. A Shift = 'következő betű nagy' szintén olyan dolog, amit mostanra mindenki megszokott a mobilján egy évtized alatt. Plusz nem kell a fél billentyűzeten átnyújtózni a kezeddel egy nagybetűért.
@Ringman: Minden laptopom angol billentyűzetes, úgyhogy teljesen jó ott is, de ha már rávettem magam az autohotkey beállítására, úgy gondoltam ártani nem árt. Majd később lehet, hogy valami hasznosabb funkciót adok neki.
-
Ringman
félisten
magicforce 68-nál én is a caps-ra mappeltem az esc-t (magyar kiosztás átka, hogy kb egyedüliként a 0 a bal sarokban van, nem a 9-es mellett)
az í/Í nem volt kényelmes az altgr + j; altgr + i billentyűkombinációval?
-
Feruendios
tag
Egy ilyen baltával faragott kiosztás melett, mi értelme van egy billentyüzetnek?
-
domos
senior tag
Nagyon tetszetős cucc, viszont én a kiosztás-mókolást nem vállalnám be. Pontosan hol vetted? Engem egy EU kiosztás+nagy Enter verzió érdekelne, feliratozás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Miután Kínából egyre olcsóbban lehet szerezni egész baráti áron normálisabb mechanikus billentyűzetetket, karácsonyra...
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest