Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Ez a csávó már nagyon régóta csinálja ezt. Nem kell ezen kiakadni.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ez érdekes.. de szerintem akkor is szánalmas....
-
TomBennet
tag
Mekkora gagyi már ez a blendtec, az alumínium hátlapot persze nem rakták bele. (látszik amikor összehajtja, hogy már nincs rajta (gondolom össze se tudna hajtani egy ilyen alulapot az öreg))
Ez így csalás, és nyert az ipad :-) -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Wazz... ilyen ezrest már láttam. Egy e-mail cím volt rajt, de aztán elfelejtettem rákeresni a neten, később meg már nem találtam a pénzt, biztos túladtam rajt én is.
Nem akartam neki írni, csak kíváncsi voltam, hátha Google kidob valami találatot rá.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
eastsider
üzenetére
Bár korábban még büntették, egy 2000-ben hatályba lépett kormányrendelet nyomán egy ideje szankció nélkül lehet rongálni a pénzt - egy határig. A Magyar Nemzeti Bank szerint például bajuszt rajzolni az ezer forintoson szereplő Mátyás királyra még "tűrt" kategória, ám a számok mögé írni egy nullát már bűncselekmény gyanús. Az új hóborttal kapcsolatban már több játék is kialakult - írja a Népszava.
Már van, aki pénzt is keres a pénzrongálásból: az országban legalább félszáz helyen van olyan automata, amely egy- kétforintosokat alakít át emlékérmévé - egy-kétszáz forintért. Van persze olyan játék is, amelyért nem kell fizetni: az interneten már klubok alakultak a pénz követésére. A bankóra csak rá kell írni egy e-mail címet és fizetni vele, majd később akihez kerül, jelez a megadott elektronikus címre. Így nyomon lehet követni, hogy a pénz mennyi idő alatt és hová jutott el.
from FH
-
Irtó jó fazon..
Régebben is láttam már egy halom videojukat..
-
<NewL>
addikt
ez egy fobunker.de meg ez elismegy
van egy masik amelyiken par taho srac baseball utovel pufoli... ajj de elvernem az ilyeneket -
Mr.Csizmás
titán
Blendtec - I'm lovin' it!

-
biker
nagyúr
Ez mar a nagyon sokadik ipad/ipod toro budosbaromallat
Ha most lefilmezem, hogy elegetek vagy iratmegsemmisiton lenyomok 5-600usd papirpenzt, akkor is meno leszek, vagy csak akkor, ha egy apple termekkel teszem?
-
Xirtam
veterán
De mindegyik Will it blend vidón olyan kielégült feje van a végén!

-
Mindig irigyeltem azokat, akik megtehetik ezt...egy többszáz ezres készüléket sz@rrá zúznak, látszólag nem dummy volt, mint anno felmerült az iPhone szétlövős-felgyújtós videóban...
SymbianOS: röviden az Apple új pénzes gépe, egy nagyra nőtt iPhone...rettentő sok pénzért...
-
Ez nagyon jó, csak tudnám mi az az ipad.
-
Gergő_
őstag
Egy hét alatt majd' 5 millióan nézték meg. Ez már a Jessica Alba-s videót veri s veri.

-
z0d1AK
nagyúr
Otthon csak saját felelősségre ajánlom mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)