Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

Régen eljártam ART moziba is (mikor volt még), imádtam azokat a hóbortos "művészfilmeket". De ez egy sz....
    Az ismertetőt olvasva (főleg az utolsó mondatot), meg sem akartam nézni, ilyen pr filmre nem vagyok vevő.

Am csak nekem tűnik fel, h semmit se látni az egészből? Túl sötét minden? Youtubera többen is feltöltötték, mindegyik ilyen sötét izé..
    Értem én, h vágások, meg beállítás, meg direkt a hatás kedvéért monokróm, de.. pppppffffffff..

A másik meg ami nem tetszik az a film rövid bemutatója:
    Ez van kint Port.hu-n, meg a Youtubeos linkeken is. :/

Hétfőn reggel Kristóf a családjáról beszél,
    Ez rendben van, ezzel indít a rendező, tipikus trágárkodás, szokásos magyar film.. Igényes komfortfokozatú lakást látunk, de nekem valahogy hiányérzetem van, mintha a srác nem sajnálná, h nincs munkája. :(

kedden a barátaival játéktermezni mennek,
    Ez viszont egy pofátlan csúsztatás. :(( Helyesen így kellett volna írni: kedden a barátaival belekötnek egy járókelőbe, és kirabolják (kis híján megkéselve), hogy legyen miből játékterembe (!) menni.

szerdán nagypályás haverjával találkozik.
    És azt hazudja neki, h egy grizzli összesz×rta magát tőle..

Csütörtökön a közértben arról álmodozik, hogy ő is nagymenő lesz.
    Itt olyan sz×r volt a kép, h alig láttam valamit. Am elsőre azt gondoltam, a csajt megerőszakolja. Dicséretes, h nem így lett.

Pénteken ideges monológ az utcán,
    Jahhmm... rongálás. :((

majd szombat este a kötelező beivás és cuccozás.
    Itt is olyan sz×r volt a kép, h a két csíkon kívül mást nem nagyon lehetett kivenni (szvsz), de szerintem ez amúgy is túlzás, az iylen egyszerű csávók csak alkoholizálnak, a cucc az messze van tőlük. :o

Vasárnap délelőtt, ahogy részegen tántorog haza, két szintén részeg magyar srác elkapja és megverik.
    Valahogy nekem nem jött le, h magyarok lennének, de hát valahogy tálalni kellett a filmet pár sorban. Ügyesen megoldották.. :((

(Többet nem írok ide, nem kell reagálni, csak hangosan gondolkodtam.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés