Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
y@g4n
tag
Jah, azt hiszem megvan mit mondasz, saját progit írtam mind két oldalon, a blynk és egyebeket messziről kerültem.
Az esp32 a szerver aki fogad adatot, a mobil a kliens aki küld adatot a szervernek, egyszerű egy bájtos karaktereket, majd az esp ezt if-then módon feldolgozgatja magának. -
-
y@g4n
tag
Mi az az arduino nyomogatós? Lehet hülye kérdés
Kódlinket is megadtam alul, ott látható elvileg a .ino fájl (már ha ez volt a kérdés)
De itt lesz direktben: [link]A BT megoldás az sokkal kézenfekvőbb igen, ez eredetileg egy ESP8266-ra készen volt wifi-sen (csak shortoltam szerintem valamit és meghalt szegény), így jóvanazúgy alapon csak átírtam picit ESP32sre.
Amiben még szívesen elmélyülnék ha lenne időm az az arm assembly
-
Zsííír
Bővebben kifejtve megérne egy címlapot.
Én Bluetooth-os megoldáson gondolkodom, azaz tervben van, de mikor jutok el oda...
Az sem nehéz, BT-s Android programot is írtam már, kb. egy soros porton kell áttolni üzeneteket, amiket az Arduino feldolgoz.Saját vezérlőprogramot írtál, vagy valamelyik Arduino nyomogatóssal meg?
-
bob011
aktív tag
Kösz a cikket, várom a folytatást!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Eredetileg egy egyetemi tárgyra készült el egy elég kezdetleges kis cucc, tudott előre és hátrafelé menni, de nem volt...
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Viscount Physis H1 digitális színpadi zongora gyári állvánnyal
- LG 4K UHD SMART TV
- Új - Eladó eredeti LEGO készletek 42122/42109/42099/42078/10330 - Bontatlan
- Behringer Ultradrive Pro DCX2496LE DSP/3 utas sztereó aktív hangváltó/EQ/DAC! Cirrus D/A AKM A/D-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest