Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
"- a szótár a beírt szavaimat használja (utólag szerkeszthető bármelyik), gyakran használtakat ajánlja fel először"
Emiatt váltottam én is erre a progira, örülök, hogy rátaláltam erre a topicra.
Plusz nagyon tetszik, hogy el lehet menteni a beállításokat. Sokszor mellé ütök még, szoknom kell az ékezetek helyét is, de úgy néz ki, ez a módosított progi lesz a legjobb a számomra.Az anysoft nekem abszolút nem jött be, marhára nem azokat a szavakat ajánlotta fel, amiket akartam használni, meg nyilakat se lehetett kitenni, a témák se voltak jók.
Nagyon sokáig a Go keyboardot használtam(2év),fehér témával, jó, teljesen testreszabható, billentyű méretet is lehet állítani, nyilak is vannak, a magyar szótár is elég jó, és jó szavakat ajánl fel, csak nem tudtam beállításokat menteni, meg valamiért nem tudtam bővíteni a szótárat a saját szavaimmal.
Próbáltam pár billentyűzetet én is már, és nekem a Go, és a Smart jött be a legjobban.
Köszönjük xSide!

-
Casanova*
veterán
de ha megveszem a pro verziót,akkor is dumálni fog a te módosított smart key. nem?
lényegtelen,nem olyan sűrűn dumál az és nem sokból tart kinyomni azt a ,,vedd meg a pro verziót,, ablakot.
amúgy se tudom megvenni,csak skrill bankszámlám van. erről nem tudok vásárolni play appot. 
-
batagy
őstag
Hú, ez nagyon hasznos!
Most van a kompakt nézetben is rendes ő és ű betű, illetve a sok felesleges karakter eltűnt!
Ez most így szuperül használható!Nekem is a Smart Keyboard Pro jött be a legjobban, azon belül is a kompakt nézetet preferálom a portré módban. Az alap software-ben (4.7.1 verzióig legalábbis) a kompakt nézetben nem volt rendes ő és ű karakter, illetve telehányta sok más, nálunk nem használt karakterrel. De most a javításod ezt mind megoldja!

Hálás köszönet!
-
SimonJanos
aktív tag
Jól nyomod

Az a "gond", hogy a mostani verzió kb. egy MultiLing. Nem mintha az rossz lenne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A "fektetett teljes magyar" királyság lenne.
Nekem jól jönne néha még akkor is hogy javarészt kicsúsztatható fizikai billentyűzetet használok (Xperia mini pro), de ez lenne az igazi - tesztelném is erősen. 
Amúgy T9 / szótár csak a PRO-hoz van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- JBL BoomBox 2
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lényegtelen,nem olyan sűrűn dumál az és nem sokból tart kinyomni azt a ,,vedd meg a pro verziót,, ablakot. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem jól jönne néha még akkor is hogy javarészt kicsúsztatható fizikai billentyűzetet használok (Xperia mini pro), de ez lenne az igazi - tesztelném is erősen.