- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ONEFREE
aktív tag
Nekem Z1 em van, de eddig úgy néz ki, hogy a következő telom is Sony lessz.. Z4 re fogok be nevezni... 😊
-
Flind
senior tag
-
glukonon
csendes tag
Azóta, hogy ő nem akar különféle launcherekkel bíbelődni.
Használni akarja a telefont kényelmesen, nem haxolgatni azt, végtére is egy csúcskészüléktől nem azt várja az ember, hogy tengersok pénz letétele után még normálissá is tegye a készüléket.
Meg különben is.. Mi szükség volt megnövelni az ikonokat? Ilyen sok 60+-os életkorú tulaj lett a Z tulajok körében, hogy gondolni kellett a megromlott látási képességekre? -
Flind
senior tag
-
glukonon
csendes tag
A barátnőm T-s telefonjára ma reggel jött meg.
Megkapta a kötelező google keresést, ami ugyan eltüntethető, de a számára fentartott hely mindig ott lesz felül egy hatalmas üres részként, bármennyire is próbálják enyhíteni azzal, hogy kikapcsolt állapotban oda költözik az oldal jelző pont.
Valamint megnőttek az ikonok és szerintem nevetséges a tulajdonos szerint undorító ahogy jelenleg kinéznek.
Máskülönben biztos jó, de ezek nagyon zavaró, módosíthatatlan hibák egyelőre, ami a mindennapi használatot keseríti meg. -
törölt tag
Bocs a dupláért
Tablet Z changelog:
Better battery performance in some background applications
Email stability & performance enhanced
General improvements to MMS, Calendar, Wifi, Contacts & More
All of our latest bug fixes and enhancementsZ2 Tablet changelog:
Bluetooth unlock, use your Sony SmartWear to unlock your Xperia, no password required
Many new Xperia camera apps: Face in, AR fun, Multi-camera & more
Smart screen rotation, your display moves with you to remain readable
Quick settings, customize your settings to access what you need most quickly -
törölt tag
-
Janaboy
veterán
-
Hammerjoe75
csendes tag
Túl korán örültem. Nem telepítette a 23-ast, hanem visszarakta a 17-es. És persze törölt mindent....

-
Hammerjoe75
csendes tag
-
törölt tag
Z nem kapott 23..... firmware-t
(#27) ctvagyok Nincs mit. Amúgy át kellett volna ugrani a 4.4.4-et, a tulajokat nem zavarta volna, ha 4.4.2 marad tavaszig, mert az is jól muzsikál, legalábbis tabon
-
-=RelakS=-
veterán
Még csak most?

A Z-n már egy jó ideje 4.4.4 van

-
Flind
senior tag
-
ctvagyok
őstag
Nem tudom ennek mi köze a hozzászólásomhoz, de szerintem 4.4.2. Én végig az L ról beszéltem. Mivel mért kinn van az L, akár át is ugorhatták volna a 4.4.4-et, és jöhetett volna az L. Nem hiszem, hogy a tulajok panaszkodtak volna. Na ennyi. Köszönöm a felesleges kötekedést. Remélem minden kérdésedre kimerítő választ adtam.
-
törölt tag
-
Flind
senior tag
-
csutkaa
senior tag
Sziasztok! nekem csak PCn engedi frissíteni, de amikor elkezdené csinálni és kikapcsolja a telefont... egyből hibát ír ki hogy nem tudja frissíteni.... miért?
már vagy 3x próbáltam. kiírja hogy probléma....
"nem érhető el szoftver az ön eszközéhez" hát de nem rég írta ki hogy van hozzá.. WTF? -
Pearce
aktív tag
"Xperia Z2 és Z2 Tablet készülékekre megkezdődött az Android 4.4.4 KitKat szoftverfrissítések leszállítása"
Még csak a 4.4.4? És a nyalóka ide mikor fog érkezni? Fog egyáltalán?
-
electro123
csendes tag
Állat jók a htc telók és állat jók a sonyk is, ez a két fajta ami nálam megüti a szintet.
Na most ehhez mit szóltok??
Gondolom már nem vagyok ember ha mindkettő bejön.
Amúgy meg kíváncsi vagyok a frissítésre is bár samsungból kiindulva remélem nem lesz szarabb az új softver mint a régi.
S3 - nál szívattyú volt rendesen az ócska 4.3 miatt, olyan lagzit még nem láttam máshol mint amit az produkált nálam

//// Sony Z2 \\\\\
-
Quasi_modo
nagyúr
-
törölt tag
-
babkukta
senior tag
És erről mi a véleményed?? Azt se tudod, milyen a frissítés, sőt, fogalmad sincs róla. Amit te csinálsz, az se nem szakmai, se nem vélemény. Véleményed olyanról van, amit ismersz is. Kétlem, h te ezt ismernéd. Csak feleslegesen rontod a levegőt. Én szeretem a Htc-t, csak az árával van baj, de ezt te is tudod. Ezzel szemben te minden Sony témában ugyanazt nyomod. A hozzáértésed eget rengető..
-
csordas11
aktív tag
Ez itt a HTC fanclub.
-
Márko88
aktív tag
-
törölt tag
Azt eddig is tudta
-
babkukta
senior tag
Mély meglepetés lenne a számomra, ha egy Sony hírnél nem minden 2. hsz lényege a bug lenne, vmint ezek között ne lenne Mr. Marko fórumtárs. Most mi a probléma megint?? Ha nincs frissítés, az a baj, ha van, akkor meg az. Örülök neki, h az itt megjelentek tökéletes telefonnal rendelkeznek, és olyan gyártót támogatnak, aki mindig tökéletes, hibamentes telefont és szoftvert tud letenni az asztalra. Kicsit már unalmas, h mindig ugyanazok írják mindenhova ugyanazt. Az egyik alma fan, a másik htc és stb. Tudom, nem tökéletes a Sony, nem is állítottam az ellenkezőjét, de tiszteljük már meg legalább azt a pár terméket, amin értelmes szoftver van. Ne büfögjük már be mindenhova ugyanazt. Kicsit megtévesztő
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Márko88
aktív tag
-
Enci1983
senior tag
Semmi bug nincs, megkapta az összes Z3 funkciót!
-
Nigér
őstag
Tegnap nyomkodtam fater Z2 telóját, csak egy Sony programfrissítés volt mindössze.
Márko88: egy bannZ rajtad is elférne komám

-
Syl
nagyúr
-
wozzy
tag
Biztos ez egy bugosabb, telefonkinyíró, felhasználódühítő frissítés lett, buzdítván az új Z3 megvételére.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Amazon
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- VR topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 90%/p4860
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már vagy 3x próbáltam. kiírja hogy probléma....