- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
0Balazs
csendes tag
Két telefonról tudom, hogy Wifi kapcsolatnál megbolondítja a routert. Valaki találkozott ilyennel? Gyengíti a többi eszköznél a térerőt.
-
0Balazs
csendes tag
válasz
qpakcovboy #151 üzenetére
Szia.
Nekem is nagyon nehezen talál műholdat. Sőt amikor van, akkor is iszonyat nagyon mellé mutat mint ahol vagyok. Az út mellett jelez kb 15-20 méterrel.
Elég szörnyű. Szerintem ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, gondolom a beépített GPS vevő modul elég gyenge.
A ciripelésre meg szerintem az a magyarázat, hogy kapcsoló üzemű feszültségstabilizátor lehet a készülékben. Aki a fülével hallja a készülék hátuljánál annak valószínűleg kicsit lazábbak a tekerecsek és hangszóróként működnek. Videónál meg gondolom csak simán összeszedi a mikrofon a nagyfrekis zajt.
-
0Balazs
csendes tag
Az igen. Azt hiszem ezt iss fel lehet sorolni problémának akkor
Egyébként az én telefonom napos most. Eddig imádom. Tud valaki valami rootolás nélkül is működő boot manager félét? Vagy hogy hogy lehet teljesen kilőni néhány szolgáltatást? (PL lejátszás az eszközön, moxier pro,)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- Gitáros topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest