- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrus
tag
Sziasztok!
Nekem az alábbi idegesítő problémám van a telefonnal: előbb utóbb mindig belefutok ebbe a problémába, mégpedig: ha játszok a telefonnal, akkor előbb utóbb nem reagál a telefon érintő képernyője semmire. Ha a főképernyőre kilépek, ott esetleg (de tényleg csak némely esetben) működik az a megoldás, hogy egy task killerrel kilövöm a futó programokat. Ez szerintem nem normális működése egy telefonnak...
Egy kis háttérinfó, hátha segít valamit: a gyári 2 GB-os memóriakártyát kicseréltem egy 4 GB-osra, mégpedig úgy, hogy a 2 GB-os adatát rámásoltam a 4 GB-osra. Minden ott van, látszódik is, nem tudom, ez probléma lehet-e. Ha egyáltalán nem szeretné a kártyát, gondolom akkor el sem indulna vele. Meg az azóta újabban telepített játékok is rosszul működnek.
A legújabb szoftver fut a gépen, 4-es Ice Cream Sandwich.
Remélem van megoldás a gondra. Esetleg garanciában kell javíttatni? Telenoros a készülék.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest