Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
hilfigers
csendes tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Hát sajna nem jártam sikerrel...mindenhogy eldobálja. Felraktam a legfrissebb firmware-t is de azzal se lett jobb. Viszont a legfrissebb firmware-ben van egy status plugin amiben a CPU használat 100%-on pörgött fixen. Na ez mitől lehet?
-
hilfigers
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan itt aki MacBook-al (is) használja a routert? Egy Mid2010-es Pro-m van. Wifi-n csatlakozom és naponta többször egyszerűen eldobja rajta a netet. A kapcsolat megmarad de nincs net. Ha lecsatlakozom a routerről majd szeretnék vissza, hibaüzenetet kapok, hogy nem tudok csatlakozni hozzá. Router reboot és minden működik rendesen. Routeren 2.8.91 FW fut. Mi lehet az oka?
A MacBook más routerrel szépen kommunikál, nincs ilyen gond illetve minden más eszköz a routerrel szintén rendesen viselkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Társasjáték topic
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő