Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Cifu félisten 
- 

Moleman addikt válasz  tibcsi0407

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreNekem a Lenovomban egyáltalán nincs 4G, de nem is hiányzik.  Igaz, alkalmi wazen kívül nem sokmindenre használom, legfeljebb havi 200 mega net fogy. Igaz, alkalmi wazen kívül nem sokmindenre használom, legfeljebb havi 200 mega net fogy.
- 

Chaser legenda válasz  tibcsi0407

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreha annyi a különbség nekem mind1, n1 se tudott b20-at 
- 

Nem ragadt be semmi, egy nagy akku + alacsony SoC fogyasztású mobilnál pont a rendszer fogyasztása fog a legtöbbre kijönni, amennyiben több napig kitart az akku, vagyis sok az üresjárat. Amúgy kár a B20 hiányáért, ha kijönne belőle egy nemzetközi változat, rögtön meg is venném. 
- 

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreglobal/nem globál számít? 
 babakék az, anutám' szereti:d
- 

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreaz Duliee jah annyi és ha tökéletesen működne a teló és kifogástalan állapotban lenne érne max 20k-t? de lehet csak 15-öt?  giroval már voltak gondok, de nem foglalkoztam vele hw-es-e, kiszolgálta már az árát bőven, max navinak tartanám meg giroval már voltak gondok, de nem foglalkoztam vele hw-es-e, kiszolgálta már az árát bőven, max navinak tartanám meg
 jól értem, gépen újraflashelem?szerk: himpike kár, esélyesebb így a 4x, épp most várok egyre hátha fél áron megkapom ((( : 
- 

himpike aktív tag Egyes lenovokon és asusokon feltűnik újabban a jobb akksi azért... Nekem a Redmi 4 prime-ról csak az AMOLED hiányzik. 
- 

Chaser legenda az jó, mert nekem elég, sztem fogyasztáson is megérződik 
 valahogy le tudom pucolni a telefont ha nincs kijelző és airdroidba se tudok belépni? vagy törjem ketté a note1-et és dobjam a veszélyes hulladékba? alaplapja és akkuja hibátlan, de kijelzőt már nem akarok benne cserélni, nem éri meg vagy törjem ketté a note1-et és dobjam a veszélyes hulladékba? alaplapja és akkuja hibátlan, de kijelzőt már nem akarok benne cserélni, nem éri megszerk: dupla koppos ébresztés megy ennek? 
 másik versenyző a redmi4 pro. ha jól látom kb ua. csak 5"-on
 ezt a nyomi micro usb-t elhagyhatnák már igazánszerk: 
 himpike
 kapacitív gombok világítanak az r4-esen?
- 

Chaser legenda majdnem 3 év után sikerült betörnöm a note1 kijelzőjét hátsó zsebben, beülvén egy ótóba':d többször eljátszottam ezt vele, repült is sokat, ráléptem etcetc...engem meggyőzött:d nem volt rajta üvegfólia sem, egyáltalán semmi, tok sem, belül repedt el a gg alatt az üveg, soha rosszabbul ne bírja egy batár telefon sem, valszeg ez lesz az utódja, bár hd kijelző elég lenne szerk: tibcsi0407 méreteit sk is ellenőrizted? nekem nagyon gyanús, hogy csak 3mm-rel alacsonyabb a note1-nél, itt kép alapján legalább 5mm-rel kisebbnek gondolnám, a note1-nek alul elég magas kijelző nélküli része van 
- 

ThorsHUN őstag válasz  tibcsi0407

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreA sractol fuggetlenul gondoltam ezt erre a videora alapozva 
- 

Moleman addikt Ami nekem nem tiszta, hogy ez most az X20-as Note 4 alá vagy fölé van pozícionálva?  Nagyon tetszik a Note 4, ha elhalálozna a Vibe Z-m, biztosan ezt vennék, de a különböző változatok elbizonytalanítanak. Alapvetően a Qualcomm bizalomgerjesztőbb számomra (a mostani S800 után nem csoda), az MTK pedig rossz szájízt hagyott (MT6577), viszont a Helio-s Note 4-et már próbáltam, és nem találtam fogást rajta, az is hibátlan. 
- 

*Mukeey* addikt Köszi Tibcsi a tesztet,hiánypótló,mint mindig🙌 
 Tènyleg best buy ennyièrt.Rèszemről lehetett volna valami erősebb soc,akkor azonnal rendelnèm is.
- 

Graphics Jómunkásember válasz  tibcsi0407

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreEbben van valami, én már 4000-nel kisebb aksis telefont nem veszek, az tuti 
- 

tibcsi0407 félisten 100%-ban egyet tudok veled érteni. Mondhatnánk, hogy a több komponensnek több hely kell a csúcskészülékekben, de akkor nézzük a Mi Note 2-t, Honor V9-et, LeEco Le Pro 3-at, Mate 9, stb. 
 Nagyon vékony a kivitel, még is nagy akkus és jól felszerelt készülékekről van szó.
 Nem értek annyira az akksik fizikájához, de én ezt így képzelem:
 Kisebb akku, tehát hamarabb lemerül, ergo többet kell tölteni, ezért hamarabb elhasználódik. Oda vezet, hogy cseréled a telefont..
- 

Cifu félisten Bakker, egy vicc, hogy szinte csak pár kínai gyártó veszi észre, hogy szükség van megfelelő méretű aksira egy telefonban. Ebben a 4100mAh-s aksi nagyon jó cucc, szánalom, hogy egy LG G6-ba is mindössze 3300mAh-s aksit pakolnak bele, sokkal nagyobb felbontású kijelzővel és sokkal erősebb SoC-al. A tesztet köszönjük! 
- 

ThorsHUN őstag Nagyon agyalok ezen a telefonon, de ez a meret mar tul nagy szerintem. 
 Felek en is h nadragzsebben elhajolna.
- 

himpike aktív tag válasz  tibcsi0407

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreLehet hogy a fórumtárs "erősebb" testalkatú. 
- 

tibcsi0407 félisten válasz  dominating

üzenetére dominating

üzenetéreLecseréled a launcher-t és probléma megoldva. (#16) Silenzio Én a zsebemben a telefonnal több nagysúlyos edzést is lenyomtam úgy, hogy feszült a combomnál és jelentem: NEM GÖRBE. 
- 

Silenzio addikt Annyira példás a Xiaomik összeszerelési minősége, hogy nekem a nadrágzsebemben (nem farzseb) meghajlott a Note 3 SE... Amúgy ha a fényerő erős, akkor a fény fényes. Szóval ez így zavaros vagy pongyola, szerencsésebb úgy, hogy a kijelző fénye erős. Ez nem is nyelvfüggő.  dominating: mint a normális Androidos telefonokon?  Köszi... Meg lehet, másik launcherrel. Köszi... Meg lehet, másik launcherrel.
- 

dominating tag Azt szeretném kérdezni, hogy az Mi telefonokon meg lehet valahogy oldani, hogy legyen "appbrowser" mint a normális androidos telefonokon, és ne ömlesztve legyenek az alkalmazások az elsődleges felületen? 
- 

tibcsi0407 félisten válasz  Dr. 444Hertz

üzenetére Dr. 444Hertz

üzenetéreÉn is gondolkoztam rajta sokat. De ha azt nézzük, hogy milyen hosszú volt a készenlét és tekintve, hogy mennyit telefonáltam és zenéltem mellette (azt írtam is a szövegben), még sem olyan rossz az. 
- 

Bár az akku merülése egy kissé fura, jó készüléknek tűnik  
 Kár, hogy nincs B20, de az árát mindenképpen megéri.
- 

#63534592 törölt tag nem rossz.Olyan mint az összes xiaomi.Megfizethető nagyon jó termék. Köszi a tesztet 
- 

- 

tibcsi0407 félisten Valamint a 4X-ben 4.2-es Bluetooth modul is van... Aki csak BT-n hallgat zenét, annak fontos lehet ez a kis különbség is. 
 A Note 4 global az indiaiaknak szánt változat B20-as kiadása. Jó eséllyel apró eltérések lehetnek a hardverelepmekben. (#1) himpike Valaminek tulajdonképpen kell fogyasztania hosszú készenlét alatt is, de attól még valóban sok, ha összeadjuk a két rendszerfogyasztást. (#2) jUUh 3 nap alatt 5 óra SoT egyáltalán nem rossz állandó Wifi, adatkapcsolat, helymeghatározás és szinkronizáció mellett. 
 Nem keverendő az egynapos nagyon ráérős emberek rekordjaival.(#8) Csapoati A legtöbb Note 3 Pro tulaj így vélekedik, de annak a fő oka az, hogy annyira jól eltalált készülék a Note 3 Pro (hardverileg, számomra a külső nem jön be, de ugye ez szubjektív), hogy arról nem éri meg váltani. Viszont, ha valakinek a kettő közül kell választani, akkor a 4X jobb választás lehet a Snapi 625 kiegyensúlyozottsága miatt. ----------------------------- Ha bármi kérdésetek van, ami esetleg kimaradt a tesztből, akkor szóljatok és megpróbálok válaszolni rá.  
- 

Csapoati nagyúr 
- 

ArGab őstag Ezt nézegettem pont múlt pénteken és tiszta káosz. A Global Note 4 B20-al pont ugyanaz mint a 4X eltekintve az eltérő frekvencia támogatástól: alul felül műanyag a hátlap és 625 fut benne. Az eredeti Note 4 meg Helio-s volt és unibody fém házas antenna csíkokkal. 
 Szóval ha Note 4X Global lett volna, az sokkal jobban illett volna rá.
- 

ArGab őstag Van már B20-as Global is csak azt valamiért Note 4-ként forgalmazzák nem 4X-ként. [link] 
- 

Sokan fognak örülni ennek a tesztnek! Jó lett Tibcsi, köszönjük!  
- 

Graphics Jómunkásember Következő telefonom, habár nehéz szívvel válnek meg a Redmi Note 3 Protól. Picit a mereten faraghattak volna, de minden paramétereben szimpatikus készülék lett a 4X. Viszont a verziók között el lehet veszni, mert már tán kijött a B20-as verzió is.. Sok lesz ennyi modell 
- 

jUUh addikt Az az 5 óra körüli SOT szerintem valami "bug." Egyébként jó volt olvasni a tesztet, köszönet érte!  
- 

himpike aktív tag Én egy Redmi 4 prime-ot használok(szinte ugyanez a készülék), de a fogyasztásnál nálam szintén a rendszer van legelől. Olyan érzésem van hogy a dolognak köze lehet az fingerprint olvasónak, de ha kikapcsolom jóval lassabban tudom kinyitni a képernyőzárat szóval egyelőre nem piszkálom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én régen foggal-körömmel ragaszkodtam hozzá, mert kb belémbeszélte a fórum.
 Én régen foggal-körömmel ragaszkodtam hozzá, mert kb belémbeszélte a fórum. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)