- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Balikaa #31297 üzenetére
.. pedig nem nagy trükk a kijelzőcsere sem, ha akkut cseréltél már a telefonban akkor ez is menni fog.
Nekem is cserés volt, vettem egy használt de jó állapotú 4X-et, átraktam a kijelzőt a saját telefonomba, azóta is hibátlan és akkor csináltam ilyesmit először.Egyébként én sem tudom mire cserélni, a tepsikkel nem tudok kibékülni, a piacon lévő kicsi telefonok pedig az árukhoz képest nem eget rengető cuccok.
-
rin33
senior tag
válasz
Balikaa #31294 üzenetére
Magisk-ban fel kell rakni a Fix Safetynet modult, majd a Magsik beállitásaiban engedélyezni a zygisk-et és a tiltólista kényszerítést (enforce deny list) majd a tiltólista konfigurálásban be kell rakni a pipát az adott app-hoz, és el kell rejteni a Magisk appot, át kell nevezni: hide magisk app.
Az egyes lépések között és a végén is indítsd újra a telefon. -
-
rin33
senior tag
válasz
Balikaa #31278 üzenetére
A banki appok nem nem fognak elindulni ha van Magsik, ehhez a Magsik-ban telepíteni kell a safetynet fix zip-et [link] , a Magisk beállításaiban be kell kapcsolni a zygisk-et, és át kell nevezni a Magsik appot (Magisk Hide) majd a deny list-ben meg kell jelölni az adott banki appot. Minden lépés után újraindítani.
Sok sikert!
A crDroid is jó választás, Linage Os alapú, több a beállítási lehetőség és évek óta fejlesztik erre a telefonra.
-
rin33
senior tag
válasz
Balikaa #31278 üzenetére
Innen tudod letölteni , és az itteni a leírás ami alapján tudod telepíteni. Ebből a Gapps -ból a core verziót ajánlom, ez csak a legszükségesebb Google appokat tartalmazza, így kisebb lesz az egész rendszer erőforrás igénye.
A Lineage OS-nek saját recovery-je van, adb sideload paranccsal a legegyszerűbb telepíteni a ROM-ot majd a Gapps majd a Magisk zip-et. -
Repsol600
addikt
válasz
Balikaa #31273 üzenetére
Ha van TWRP az jó, letöltesz egy frissebb romot amelyik tetszik, én ezt használtam, csak régebbi verziót, nem volt gondom vele. Ehhez kell a rendszernek megfelelő gapps [link]
Ez egy stock droid kinézetű cucc nem olyan lesz mint Miui-val.
Adat az elveszik, Én Titanium Backupot használtam mentésre.
Felmásolod a letöltött romot sd kártyára, belépsz a Twrp-be, kiválasztod a wipe/advanced wipe itt dalvik,cache,system,data legyen kijelölve és mehet a csúszka. Visszalépsz, Install, kiválasztod az sd-kártyát és ott kell lennie a zip fájlnak (a rendszer) amit letöltöttél, ezt kipipálod és megint jöhet a csúszka. Ez után mehet fel a gapps. Ez után használatra kész is a rendszer.
Én még csinálnék egy full mentést sd-kártyára a jelenlegi Miui rendszerről. Ha valamit nem jól írtam javítsatok ki, nem ma csináltam már. -
Gynt
tag
válasz
Balikaa #31273 üzenetére
Szia!
Sajnos a rootolásban, TWRP és egyéb dolgokban nem tudok segíteni, de biztosan lesz itt valaki, aki ért hozzá és segít majd.
Az én véleményem az, hogy pont az ilyen banki dolgok miatt sem biztos, hogy így kellene meghosszabbítanod a telefonod használati idejét, lehet, hogy eljött a váltás ideje. Én magam is voltam nemrég hasonló helyzetben, az átköltözés is meglepő módon könnyen ment. (Mondjuk ezt arra értem, hogy egyik telefonról a másikra; ha a mostani telefonról akarsz adatot menteni, majd ugyanarra visszatölteni, az lehet már problémásabb.)Annyi még, hogy a MIUI verzióból van újabb, az én 4X-emen a 11.0.2.0 van fent, szerintem jobb, mint a 10-es volt.
Éppen most volt egy hozzászólás 4X telefon kapcsán a Milyen okostelefont vegyek topikban, ott a felhasználó gyári visszaállítás után nem tudott telepíteni néhány alkalmazást a Play áruházból. Ezt lehet nem árt tudni.
Az adatmentésnél az alábbiakra figyelj:
- névjegyek a Google fiókba legyenek mentve,
- ha nem oda mentetted, akkor exportáld a névjegyeket fájlba és azt mentsd a Drive-ba,
- az sms-eket és a híváslistákat az SMS Backup & Restore alkalmazással mentsd le a Drive-ra,
- Viber biztonsági mentés (képekkel, videókkal együtt), ezt a Viberen belül tudod megtenni,
- az egyéb alkalmazások adatait mentsd le valamilyen formában,
- a telefonon tárolt képeket, videókat, hangfájlokat mentsd le számítógépre, onnan kényelmesen vissza tudod tölteni a telefonra (vagy használd a Google Fotókat, ha neked megfelelő),
- mentsd el a jegyzeteket, ha vannak,
- az általad használt böngésző adatai (előzmények, könyvjelzők stb.) legyenek szinkronizálva a Google fiókkal.Ha van valami kérdésed, akkor nyugodtan kérdezz.
-
-
grafnet
veterán
válasz
Balikaa #18924 üzenetére
1. Fő kérdésedre a válasz: Nem. (Zárójelesre: igen)
2. Ez egy jó kérdés! Itt még nem hangzott el ilyen megoldás (nem jelenti azt, hogy nincsen). A színeket elő lehet elvileg csalogatni Custom ROM-mal.
3. Nem tudom. Zseblámpára Te tudsz beállítani gesztust. (Nekem semmi sem működik...)
4. Talán van, de erre jó a kereső...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged