Hirdetés
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutee89
aktív tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
A térerőnek nagy hatása van, főleg 4G-n, de inkább a rengeteg felébresztés szembetűnő. Gondolom a folyamatos BT miatt lehett.
-
trebrona
nagyúr
-
DJGABI
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
nem nagyon van mit elemezgetni rajt, oké látszik volt használva, de azért merült is rendesen. elég harmatos. bt-ra mindig azt mondják minél újabb annál kevesebbet fogyaszt, gondolom a vevő oldalon régebbi cuccok voltak, nem tudom úgy is igaz-e, mindegy is.
4g helyett nálam fixen 3g-n van, hogy ritkábban váltogasson (bár vidék, szal edge-re is leesik néha) sync minden kikapcsolva, ma is max 6 óra SoT-t tudtam vna kihozni belőle
holnap elvileg megjön az új sim, bár visszakerestem, tévedtem, csak 1 éves volt ez a mostani bluemobilos -
fzoli86
tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Előző verzióhoz képest, hasonló intenzitású felhasználás mellett észre veszel különbséget?
Android rendszerben, korábban hány százalék körül szoktál lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

holnap elvileg megjön az új sim, bár visszakerestem, tévedtem, csak 1 éves volt ez a mostani bluemobilos