- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
maestro87 #29339 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb fastboot-tal telepíteni új recovery-t. LineageOS telepítési útmutatójában le van írva lépésről lépésre. Nyilván, ha másik ROM-ot akarsz, akkor csak a recovery telepítésig csináld aszerint. (Csak ha titkosítod a telefont, utána vigyázz az OTA frissítésekkel, mert hajlamos - legalábbis LineageOS alatt - szétbarmolni a Google szolgáltatásokat TWRP mellett. OrangeFox 9 recovery-t raktam fel anyukám telefonjára, azzal az OTA frissítések is mennek)
Bár nekem Oneplus 3T-m van a legújabb LineageOS ROM-mal, én is Magisk-kel rootoltam (amit eleve csak azért kellett, mert a Telekom app azt írta, hogy rootolt a telefon, ezért nem indul el, így csak azért kellett valóban rootolni, hogy el tudjam rejteni a rootot a T-s app elől, hogy elinduljon...). A Revolutnak nem volt különösebb gondja a root-tal, csak ujjlenyomattal nem lehetett feloldani, mindig pin-t kért. De Magisk-kel elrejtettem előle is a root-ot, azóta minden működik rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest