Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
miért, milyennek kéne lennie? valamelyik droiddal jött be, az a gáz app amelyiknél nem változik az értesítési sáv is. ikonok inverzbe váltanak, nem értem mi a probléma vele. Zuccnak kell írni ha nem tetszik
más: gf-nél néztem, global stable 10-esben Nova launcherben a Google keresőt hozza az állandó keresősávra bökve, nem a miui-sat. Xiaomi.eu egy kalap... kabát, ha lesz türelmem váltok miuihu-ra. valaki használja 10-eset belőle? fenti azon hogy működik? csak mert 9.x alatt ezzel a rommal is jó volt. ja meg [link] ezt az app váltós csodát kigyomlálták/lefordították a magyar változatban?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Most nagyon röstellem magam, de az Insta nincs is telepítve, a Messengert meg nem használom....

(#25107) ThePatriot: ha nem azon az egy-két ezer forinton múlik, akkor a nagyobbat javasolnám. Nem csak telefont, hanem tabletet, fényképezőgépet is tudsz vele tölteni, akár egy többnapos túrán is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest