Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
fzoli86
tag
válasz
bunnyhu
üzenetére
Ez teljesen normális a 2.5D miatt van így...
Én inkább ezt preferálom mint amelyik a szélén "próbálja" lekövetni a görbületet, és távtartóként funkcionál az oldalán lévő ragasztó, ami miatt légrés van a kijelző és a fólia között. A fénytörést és betekintést jobban rontja mint ezek a teljes felületen felfekvők, arról nem is beszélve, h idővel a por bekúszik közé. Persze a tokra is érdemes figyelni.Nálam ez ajánlott kategória lenne!

-
Lil21
csendes tag
válasz
bunnyhu
üzenetére
Igen, ez szándékosan ilyen bizonyos tokokhoz. ^^
Tapasztalat... xD
Nemrég tönkrevágtam a megérkezett imak fóliát, aminek fehér eleje volt - és itt rengetegen ajánlották -, mert én csináltattam egy saját képes hard szilikontokot, és az mind a négy sarokirányból egy délelőtt alatt feltolta az üvegfóliát a telefonról, pedig passzolt minden irányból = kuka. ><És ilyen típusút rendeltem pluszban - hasonlóan a tiedhez ezt itt- így, mivel ekkora sávot kihagy az üvegfólia, pont addig ér a szilikontok, ameddig a fólia. (A hard szilikontoknak ami védi a telefon szélét, az jó kemény és éles, továbbér, mint a puha változaté.)
Első körben is lehetett volna ennyi eszem, hogy jobban összenézem, mi a helyzet, és akkor a kemény szilikonnal nem teszek tönkre egy imak fóliát, grrr. (Páromnak persze okés az imak, mert nem olyan tokja van.)Szóval rohadtul össze kell nézni, melyik fóliát milyen tokkal párosítod, és akkor minden szuper. XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Edge
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- Projektor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Surge
- További aktív témák...
- Unihertz Titan 2, QWERTY billentyűzet, Android 15 - ÚJ!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálad már Júl. 23.-a van McFly?