Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
Nekem a telepítő pendrive-on ott van, nehogy ne legyen kéznél véletlen
És egyébként dettó, az első program amit telepítek ahogy végzett a windows install. kimondhatatlanul egyszerűbb vele az élet, ha MS-nek lett volna esze már rég kivásárolta volna sokpénzért és alapban adja. -
DeFranco
nagyúr
én kezdek már leszokni róla... lehet öregszem de egyre inkább állok rá az intézőre...
hogy ON is legyek:
még várom a telefont, kérdésem, hogy ha megjön és átveszem, mire figyeljek? típuskódot ellenőrzöm nyilván, hogy global legyen, más van-e amit érdemes átvételkor ellenőrizni, illetve egyből ahogy hazaviszem a készüléket ellenőrizni, megcsinálni?
bónusz kérdés: nem vagyok tisztában ezzel az egész sajomi mijui stb. termékvonallal eddig csak samu és lg telefonom volt, nagyon developázni nem is akarok vele, stabil, bugmentes verziókkal akarom üzemeltetni a telefont nagyjából stock userként. mire figyeljek, mit frissítsek vagy ne frissítsek hogy ez így maradjon és ne fussak bele mély vízbe? hol lehet bővebben olvasni valami anyagot arról, hogy milyen sajátosságai vannak egy xiaomi telefonnak/rendszernek, akár launcher vonalon akár spec acc szükségessége miatt (mire kell ez egyáltalán, mire használjuk?) stb.? az összefoglalót olvastam de ott inkább a mélyebb dolgokról van több információ.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- BMW topik
- Hardcore café
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És egyébként dettó, az első program amit telepítek ahogy végzett a windows install. kimondhatatlanul egyszerűbb vele az élet, ha MS-nek lett volna esze már rég kivásárolta volna sokpénzért és alapban adja.