Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
persze utána már mindent ugyan azokkal a lépésekkel , vagy vegyük a mostani esetemet V30,Android 7,Custom kernel ezeken vagyok most - ha most akarnák váltani milyen lépéseke kell tennem ? Ha gondoljátok én szivessen kipróbálom az új Lost de ezen tapasztalatok alapján már nem akartam belekezdeni a romolásba nem tudom miért csinálja ezt a dolgot pl Aex rom ja bebootol van egy koppanás szerű hang de ha nem jőn ki ezek után a kezdőképérnyő akkor már tudom hogy nem is fog

-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
a most frissitett lineage os milyen van aki kiprobálta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest