Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
csodavas
tag
válasz
grafnet
üzenetére
Na ez egy teljesen korrekt kis iromány volt! Megmerem kockáztatni hogy az összefoglalóba is be lehetne illeszteni. Sokan kapnának ezzel egyértelmű választ a kérdéseikre.

Egyébként én is nyár óta használom a telefont, csakis a gyári frissítésekkel. Mindenféle romolgatás, rootolgatás nélkül. Ettől függetlenül mindig olvasom a fórumot. Teljesen megvagyok vele elégedve, mondjuk sokaknál akár 10 óra is lehet a kijelző bekapcsolt állapotban, nekem ez csak 6 óra hossza wifin, mobilneten egy kicsit kevesebb. Ez az ami annyira nem tetszik, de talán egy gyári adatok visszaállításával orvosolható lenne?! Bátran merem ajánlani mindenkinek aki jó áron szeretne korrekt telefont venni és igen nem kell hozzányúlni, úgyis tökéletesen használható.

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
grafnet
üzenetére
OK, köszi!

Urak! Mivel a telefonomról még mindig semmi hír (csak az immár másfél napos automata e-mail jött rendeléskor, azóta semmi megerősítés - sőt már készleten sincs az eustock-nál) valami olvasni valót tudnátok nekem adni? Olyasmi kellene - mint androidban teljesen járatlannak - hogy pl. a MIUI teljes leírása magyarul, az összes funkció és beállítás részletes leírásával. Létezik egyáltalán ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Byintek Love U14 Projektor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest