Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
Legendary Phoenix kernel v2.4(For Pie, Q)
Changelog:
- Rebased on latest DarkPhoenix Pixel
- Removed wireguard
- All of optimizations except O3 are disabled, because of overheat
- UndervoltedWizardStaff Reborn v0.1(For Pie, Q)
Features:
- EAS
- Schedutil by defaultChangelog:
- Kernel is based on WizardStuff EAS kernel tree
- Undervolted
- Merged new CAF tag LA.UM.7.6.r1-07000-89xx.0
- Merged new qcacld2.0 tag LA.UM.7.6.r1-07000-89xx.0
- Upstreamed to 3.18.140Hamarosan a Gdrive-omban..
[ Szerkesztve ]
-- Aux armes, citoyens --
-
siddis
őstag
A WizardStaff -ot tesztelem..
-
siddis
őstag
Frankón nyomja a boost-ot érintésre, kérdés hogy bánik az akksival..
-
siddis
őstag
válasz snyper990 #29244 üzenetére
Mindig is leszedték a régi verziókat egy-két hét elteltével.. Ahogy látom, inkább a heti build-ekre álltak most át -alig-alig jön valami frissítés rá- bár én is csak örülnék neki, ha már a 17-ben gondolkodnának..
Jahh, itt is van : ""santoni userdebug lineage-16.0 W"" vagyis weekly..
[ Szerkesztve ]
-
siddis
őstag
1. Vannak új Legendary Phoenix kernel-ek a Gdrive-omban, akit érdekel feljebb vannak linkek..
2. Teszteltem a hétvégén ezt a WizardStaff-kernel-t, hát pöpec meg minden, schedutil governor, touch boost, gyors mint a 'vellám' csak hát olyan 3%-nyi akksit kaját óránként, úgy hogy ment a helyére a legutolsó LegendaryPhoenix treble CL11, az csak 1%/óra kb..-- Aux armes, citoyens --
-
-
siddis
őstag
válasz #07282432 #29281 üzenetére
Soha nem volt problémám a SIM-ekkel egyik ROM-nál sem, illetve egyik SIM-nél sem, se térerő, sem más gond, akármelyik foglalatban is volt..
Melegedésre se nagyon emlékszem, max ha játszottam vagy filmet néztem stb..A kernel igazából az a bzImage fájl (stb stb ), ugyanannak a ROM-nak a mentéséből visszarakhatod a boot.img-t, de ilyen módszerrel "cserélgetni a kernel-eket" nem fog menni szerintem..
[ Szerkesztve ]
-
siddis
őstag
válasz LyonnaisFan1 #29285 üzenetére
Ha már megbontják akkor érdemes lenne az akksit is cserélni - ha még nem volt... gondolom..
De én megcsináltatnám, már csak azért is, mert mostanában csak ilyen böszme nagy tégla-telefonokat kapni..-- Aux armes, citoyens --
-
siddis
őstag
Másfél óra múlva jön a LOS 16 mai kiadása..
-
siddis
őstag
válasz #07282432 #29295 üzenetére
Rájöttem, hogy ha kidobálom belőle a sok vackot ami benne van, (csak a koreai, japán és kínai betűtípusok elvesznek 60 megát) akkor nagyon szépen megy, valahogy 'szemre', 'érzésre' gördülékenyebb mint a LOS 16.. Még egyszer sem állt meg egy app sem rajta, GCam is megy, full automata hívásrögzítés, automatikus üzenet archiválás, stb stb.. Végül is ez is egyfajta LOS, csak mintha ezt egy kicsit felhasználó barátabbra készítenék, vagy hogy is mondjam..
Esetleg a kernel-t cserélgetem alatt, ha kinéz valami jobb. Meg persze napi frissítései vannak (még), na nem mintha olyan sok frissítés menne már rá..-- Aux armes, citoyens --
-
siddis
őstag
válasz szazbolha #29311 üzenetére
Húú, volt egy UltraSucc nevű ROM, na abban csak tárcsázó volt meg SMS, semmi több. Vért izzadtam vele, hogy csengőhangot tudjak rátenni, mert a partíciói is át voltak méretezve - bár emiatt több belső tárhely is maradt.
Na az kellett volna neked-- Aux armes, citoyens --
-
siddis
őstag
Luuvy S2.7 Release! // Treble and Nontreble //
Changelogs:
- Merge caf and prima tag 'LA.UM.8.6.r1-04200-89xx.0`
- Merge aosp updates
- GCC 9.3 stable, LTO, O3
- Add sound control
- Update alucardplug
- Update lz4 and add some lib but disable :v
- Port zram
- Fix mbcache crashed
- Nuke rx wakelock
- Reduce debugfs
- Disable syc filesystems when suspend
- Reduce zsmalloc/zram classes
- Add fstrimNemsokára a Gdrive-omban..
-
siddis
őstag
válasz orso0355 #29340 üzenetére
Ne bonyolítsd..
Szedd le a neked tetsző helyről a Magisk Manager-t, linket nem is adok, guglizz rá, azért túl régi ne legyen. (nálam most 7.5.1 verzió van)
Az egy sima app, meg tudja frissíteni magát illetve felrakja a teljes Magisk környezetet is 'maga alá' - főleg ha készen áll rá a telefonod. Ha nem sikerül, akkor nézz majd vissza..A Magisk-ban van 'hide'-opció, Nekem is azzal megy az OTP-s Smart Bank.. Amúgy bármikor vissza tudod állítani a kiinduló állapotot, ha nem törlöd a /data/magisk_save_xxxx mappát..
[ Szerkesztve ]
-
siddis
őstag
Google Camera Go HDR
- Android 8.0+ (this version seems to work on Android 10)
- HDR Enabled and Most Libs Included
Mindössze 13MB, nálam Mokee alatt megy az első és hátsó kamera, illetve a videó is..-- Aux armes, citoyens --
-
siddis
őstag
Egy cica, két cica, öt cica, haj.. Ez lehetne a nótád.. Naaaa..?!
-
siddis
őstag
Kijött egy új Legendary Phoenix kernel, a szokásos helyre raktam, még nincs changelog-ja és inkább béta, tesztelőkre vár a jóember..
-
siddis
őstag
Ez a CAF az a Code Aurora lenne.?
Már kinn van a mai LOS 16 az áprilisi security patch-el..-- Aux armes, citoyens --
-
siddis
őstag
Teszt állapotú LOS 17.1, Syberia és AIM-System v4.0 ROM linkek érdekelnek valakit, vagy várjuk meg hogy beérjen a munka gyümölcse.?
[ Szerkesztve ]
-
siddis
őstag
Nemtom' használja-e valaki a Smartpack Kernel Manager-t, de a 10.5-ös verzióban már azt is be lehet állítani, hogy melyik magok menjenek alvó állapotban, melyeket használja a kamera processz, melyik ne fusson egyáltalán stb stb..
Csak ajánlani tudom akármilyen kernelhez..[ Szerkesztve ]
-
siddis
őstag
TeamWin Recovery Project (TWRP)
Unofficial
| 3.3.1 | Universal• Updated decrypt blobs from tissot (decryption fixed on Pie trees)
• Updated prebuilt kernel
• Completely switched to busybox instead of toolbox
• Included libresetprop
• Fixed slow formatting issue
• Fixed issues while flashing those ROMs which have build date check before flash
• Added options to flash Persist Image (persist.img) and Boot Logo (splash.img)
• Used Google Sans Unicode (Condensed) font
Link-- Aux armes, citoyens --
-
-
siddis
őstag
Hát majd ha sok időm lesz, (meg valami értelmes kocsim) akkor kipróbálom full Gapps-al illetve root nélkül, bár ha jogosultság akkor lehet hogy a /etc/security-ben lévő fájlokkal van valami baja, vagy a selinux-al, egyelőre holnap biztonsági ajtóban kell cserélnem zárat és elég nagy meló.. pláne ásás után lesz nagy meló..
-
siddis
őstag
Na kicseréltem a zárat, tolok egy MoKee 2020-04-19 + OpenGapps Super 2020-04-18 + Android Auto -minusz- Magisk Root kombót. A nyitott bootloader-t azért ezért a kísérletért nem zárnám vissza, ugyanúgy a stock boot loader-t se teszem vissza..
Majd jelentkezem..-- Aux armes, citoyens --
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Apple Iphone 11 64gb Lila
- Kártyafüggetlen, újszerű Google Pixel 6a (6GB/126GB) eladó, 1 év garanciával!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Speck és Spello iPhone tokok kedvező áron a Superial.hu-tól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest