Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz
siddis
üzenetére
És lehetséges, egy már unlockolt készüléket gyári állapotba visszaállítani? Úgy, hogy minden eredeti legyen, recovery is.
Természetesen a sajátommal akarom ezt csinálni, mert őszintén szólva, nem az én világom ez a ROM-olgatás. Igen kinyitottam a bootloadert, igen felraktam az EU romot, használtam is nem csak pár órát, de meggondoltam magam, és vissza akarom állítani az egészet, utána pedig elfelejteni, hogy lehet is egyáltalán bármi ilyesmit csinálni.
Tudom, sokan lesznek, akik nem értenek velem egyet, de ez az én döntésem. Ha lesz pár kolléga, aki tud ebben segíteni, nekik pedig nagyon szépen köszönöm (így képernyőn keresztül sajnos ettől többet nem tudok nyújtani)
(talán egy stock telefonról lementeni a recovery-t, és úgy? lehet egyáltalán ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest