Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz Kicsit Bob #6653 üzenetére
Túl van lihegve szerintem. Használd és ha lemerült töltsd fel.
Most otthon voltam egész nap wifi, facebook, zene spotify-on, videók nézése és 1n 19ó alatt jött össze 8:45p kijelző idő. Ami elég jónak mondható.Feltoltam ezt a camera mod pakkot. Van kézi iso minden anyám kínja viszont a videó rögzítésnél megjelent a lassított felvétel. Rányomok elindítja a rögzítést viszont ha leállítom nem találom hova mentette. Vagy egyáltalán menti ezeket?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
starr
őstag
A lassított felvétel high frame rate-et jelent. A mi snap 435 -ünk hardveres tömörítője nem tudja sem a full HD-nél nagyobb felbontást, sem a 30 fps-nél nagyobb fram rate-et. Be lehet kapcsolni, hogy megjelenjen a beállításoknáél, de működni nem fog. Szóval amint megpróbál ilyen beállításossal rögzíteni elszáll.
-
gps76
őstag
Innen raktad fel a camera mod-ot?
Mert én innen a dev MIUI9-eshez valót, Open Camerával jól működik.
Arra tud valaki megoldást, hogy egy alanyt fényképezve ne a háttérre fókuszáljon? Pedig a négyzet az ember arcát követi, de utólagos fókusznál se oda élesít, 10 képből 5-öt elront.[ Szerkesztve ]
-
Sokka
aktív tag
válasz orso0355 #6645 üzenetére
Nincs értelme, de én ilyen vagyok. Vannak szokásaim, meg kényszerérzeteim, amik értelmetlenek. Többek közt az egyik az, hogy a telefonom reggel 100-ról induljon.
De ezt csak példaként írtam, hogy ilyen felhasználással is 6 év után még teljesen jó volt az akkumulátor. Úgyhogy ezt nem kell ennyire túllihegni. Mindenki használja és töltse úgy, ahogy az neki tetszik, vagy ahogy szükséges.¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
PuMbA
titán
Bármelyik nem gyári kamera alkalmazás Sok téma van róla fent a MIUI fórumon.
Footej Camera-t vettem meg és azt írták a fejlesztők, hogy ez nem az alkalmazás hibája, mert ott kikapcsoltam a hangokat: "Thanks for your feedback. Unfortunately in some models that produced for countries that have strong restrictions about privacy, vendors don't allow camera apps to disable sounds."
Ezek után rákerestem a problémára MIUI fórumokon és nagyon sok embernél van ugyanez WhatsApp-nál is példázl. Megoldás: ki kell törölni a camera_click.ogg-ot a rendszerfájlok közül
(#6606) aelod: Ez egyáltalán nem off. Jó tudni, hogy a telefon szoftvere nem engedi egyes alkalmazások hangjának lenémítását. Ilyenről még sosem hallottam és über bénaság, ezt Te is beismerheted.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Igen, pont ez az érdekes, hogy csak a gyáriban működik a némítás, mert valami titkos és speciális módon kell letiltani a Xiaomi-nál, míg az összes többi gyártónál tökéletesen működik az alap androidos módszer, amihez a külső alkalmazás fejlesztők is hozzáférnek
Hogy ennek mi értelme van, azt a Xiaomi sem bírja megmondani a fórumon, csak hallgat.
[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
Most már érdekel, ki milyen kamera appot használ? Én Google Camera-t, nem szuperál rosszul. [link]
[ Szerkesztve ]
F1
-
starr
őstag
Camera 2 API:
1. rootolt telefon;
2. Buildprop editor, Text Editor módjában szúrjuk be a végére a következő sort:
persist.camera.HAL3.enabled=1
3. Telefon újraindítása.Viszont úgy tudom a Google Camerához Nugát kell.
Nálam egy darabig fent volt a nugátos 8.5.1.0, de azzal sem ment. -
PuMbA
titán
válasz Tomek979 #6681 üzenetére
Az jó Neked akkor, mert sok felhasználónak az Open Camera-val sem működik. Azt is írják, hogy ha elindítják a gyárit is előtte, akkor megjavul, de nem mindig. Telefonod nem rootolt? Mert akkor lehet, hogy nekem a 8.5.2.0 MIUI-ra frissítéskor romlott ez el.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Este tesztelem neked az Open Camerat. Ez az?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
carr
őstag
jó soká nem vagyok, ti meg jó sokat írtok.
Akkura mindegy, kinek mi.
Más, hogy mennyire merül. Nekem nagyon. :/ bek@phatja. ( az akku is, meg a merülés oka is)
Töltöm, ahogy szoktam, mert úgy gondolom úgy jó. 1S volt nálam 1.5 évig, előtte 1.5 évig másik tulaja volt. Előttem nem tudom hogy volt töltve, nálam 5-10-15% körül kapott mindig (nem tudtam a 20-80ról), de idén májusban már a xiaomi powerbankból fél naponta kapott enni. különben rongyá merül. Szóval nem tudom mi lett vele, de reggel 100km utazás, este 100km szintén pályán... nap közben pedig sokat volt off a mobilnet, és a kijelző is. szóval passz. Ezért gondoltam, hogy jó ötlet.
ON
Ez a magisk, meg a többi gyagyás dolog engem is érdekel, mert mióta megvan (június eleje) nem sikerült win7x64-es gépeimmel beszélgetésre bírnom, pedig ... kéne már,.
plusz nincs rootolva.... Mindenképp kellene oldanom?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
sxxorp
őstag
Akku-téma: egyik kedvencem, kicsit kimaradtam de semmi rendkívüli nem történt. Ahogy a legtöbb témában általában ütközik az alaposabb, a dolgoknak legalább részben utánajárók véleménye, és az így-úgy kialakult szokásait szabályokká avanzsáló kényelmibb felhasználókéval. Pár éve én is rátaláltam a Batteryuniversity oldalra mikor röviden ezzel a témával foglalkoztam, és méréseiket, következtetéseiket - bár ellenőrizni nem tudom - elfogadtam, mert megállapításaik a grafikonokon túl logikusaknak is tűntek. Egyszer írtam egy posztot ebből, bemásolom, hátha valaki hasznosítani szeretné, és nincs kedve túlzottan belemenni / nem tud annyira angolul.
Előzetes megjegyzés: a forráscikk Li-ion akkumulátorról szól, akkori telefonomnak ilyen volt, de valószínű, hogy a Li-Po akkukra is jó közelítéssel érvényes.
"Régen én is így csináltam, 100%-ról közel 0%-ig. Elém került egy-két cikk, hogy is érdemes az akkut használni, hogy az üzemidő minél kevésbé essen vissza, és minél később.
Körülbelüli szabályok - akár vitaindító, hátha vkinek segít :
1. 50-60% akkufogyasztás után érdemes tölteni, ezzel lehet a legtöbb töltési ciklust elérni úgy, hogy a legtöbb össztöltés jöjjön ki az élettartam alatt.
2. nem érdemes teletölteni, max. 80-90%-ig, nem szereti a Li-ion a totál teljes töltöttséget (tárolni is 40% körül érdemes hosszabb használaton kívül a telefont)
3. ennél jobban csak a lemerülést bírja kevésbé:
ezekből következik, hogy 80-90% és 20-30% között érdemes használni a készüléket.
4. érdemes a kevésbé agresszív töltést választani, én nem a mellékelt gyorsabb töltőt, hanem pl. esetemben a régi Sony-t (csak 800mA-es).
5. minél kevesebbet legyen melegben
Így én többnyire 2 naponta töltöm 4 óra kijelzőidővel, 90% és 30-40% között. A szinteket egy app segíti betartani (90% és 40%-nál jelez): (1-2 havonta elmegyek 100%-ig és le 10%-ig a változatosság kedvéért).Azért nehéz ebben a témában dűlőre jutni, mert bárki bárhogy jár el, annál is csak késleltetve jelentkezik az eredmény, és nincs összehasonlítási alapja, de jó egós szokás szerint mindenki úgy gondolja, hogy ő csinálja jól. Aki tud ezekre figyelni, hadd tegye, aki kényelmes, az hadd töltse lemerüléstől teljesig, max. hamarabb kezd romlani az akkukapacitás, de mivel általában nem tudja összevetni mással, neki mindegy, vagy bármi ezek között.
De: a jóval kisebb akkumulátoros Samsungokkal nem érdemes jönni, ha betartod a fentieket akkor jóval kisebb kapacitás érvényes az 50 60%-ra, ha nem, akkor almát hasonlítod a körtével. A 4X azért baromi jó, mert a fentieket betartva is 2-3 napos üzemidőm van 4-5 órás kijelzőidővel. Emellett érdemes inkább nyitottnak lenni, tudni vmiről és nem ágálni vmi ellen, főleg bármi megalapozottság nélkül. Attól, hogy egy elektronika mit enged, mit nem, az nem jelenti, hogy annál nincs optimálisabb használat, és nem évekkel később állítják be az elektronikát hogy úgy működjön - lásd pl. Qnovo töltési technológia a Sonyk-ban.
Ja, és a 4X az első telefonom, amelyik jelez legalább 20%-nál - csak nem lehet véletlen[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
Szerintem is mindenki használja ahogy neki tetszik. Alapvetően elég jól védettek ezek elektronikusan, szóval nem olyan könnyű tönkre tenni.
Én csak arra figyelek hogy legkésőbb 4-5%-on töltőre kerüljön, de ha tudom 20% alatt ráteszem. Mivel töltőn hagyom este általában így fullra töltöm, ennyi belefér, nekem biztosan. Lassan 3 éves (Mi 3), de akku idő még mindig jó. -
sxxorp
őstag
Nem a tönkretétel a kérdés, hanem hogy mi az optimálisabb. Nem azonnal teszed tönkre, 'csak' nagy valószínűséggel csökken az élettartama. Az autókat is lehet úgy használni, hogy az elektronika megengedi, de az élettartamnak biztosan nem tesz jót. Ha tudsz róla, és be is tudod tartani, akkor érdemes az optimálisabb módon használni, ha úgy döntesz, hogy ez neked macera, akkor használd neked kényelmesen.
Az viszont jó magyar szokás, hogy belekötnek abba, aki tőlük eltérően használ egy eszközt, nem inkább megköszönik, ha hozott valaki, valami számukra új info-t, vagy megcáfolják, de amennyire lehet objektív info alapján.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
Ezért írtam, hogy jól védettek elektronikusan, hogy ne tudd tönkre tenni olyan könnyen, különben elég lenne teljesen lemeríteni és dobhatnád is ki.
"Az viszont jó magyar szokás, hogy belekötnek abba, aki tőlük eltérően használ egy eszközt, nem inkább megköszönik, ha hozott valaki, valami számukra új info-t, vagy megcáfolják, de amennyire lehet objektív info alapján."
Ezt nekem írtad? Akkor gondok vannak nálad a szöveg értelmezéssel. -
Dr.NX
addikt
4X-en még nem próbáltam, csak 2 Pro-n. Be lehet állítani, hogy egy megadott százalékig töltsön csak. Root kell hozzá.
Elfogadom a sütiket.
-
eisento
addikt
sziasztok!
faternak rendeltem egy ilyen telefont tok ugyben erdeklodnek, van vmi ajanlott minosegi tok hozza? probaltam ipaky-t nezni de eustockon nincs marszerk: gyarilag van kijelzovedo folia a telefonon?
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
MODERÁTOR
-
Black_Raven
veterán
válasz Vjankovics82 #6695 üzenetére
Szia. 57%-ról, a sima gyári is feltölt másfél óra alatt.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest