- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikej95
aktív tag
Én a B20 nélküli változatot pedig arra nem tudom rávenni, hogy rezegjen a retkes Messenger. Korábbi MIUI 8.x verzióknál az volt a gond, hogy nem lehetett letiltani a Messenger, Facebook, stb, rezgését, a beállítások semmit sem jelentettek, láthatóan jól patchelve lett a probléma.
Nagyvárosokban ezen is van LTE, de nem tapasztaltam hasonló dolgokat, bár Telekomos a kártya, mintha itt írták volna, hogy főleg Vodásokat érinti ez a késleltetéses probléma. -
Franklin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest