Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz
sxxorp #25314 üzenetére
Pont ma fogdostam a note 5-t a mediában, mellé / rá raktam a 4x-t is. Nyilván nagyobb, de nekem még olyan méretnek tűnt, amit tudnék használni, hozzáteszem, hogy nincs nagy kezem, a 4x-et is már sokszor két kézzel használom, talán pont ezért kevésbé zavarna a note nagyobb mérete. Az 4" volt az a méret amit még egy kézzel is tudtam használni, anélkül, hogy féltem volna, hogy elejtem.
De mint tudjuk, kinek mi jön be jobban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Túra és kirándulás topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest