- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mint írtam a második okot, kisebb, nem sok hely van a telefonokon belül hagyva, ha olyan minőségű kamerát akarnának előre mint hátra is, akkor annak is 2-3x akkora hely kellene belül (típustól függően)...
jelentősen kevesebb helyet esznek ebből kifolyólag az első kamerák.. mondjuk anno a szenzorok is sokkal több helyet elvettek a belső területből, eléggé jól összementek azok.
de nem pont csak az autófókusz hiánya miatt gyengébb az elülső kamera, általában kisebb szenzort is használnak. ami által kisebb optika kell, ami emiatt kisebb gyújtótávolsággal rendelkezik, de emiatt kevesebb fényt tud begyűjteni (de a kisebb szenzornál nagyobb a gyártási tökéletlenség miatti "szivárgási képzaj").. több dolog miatt gyengébb az előlapi kamera ... mondjuk engem nem zavar, felőlem hiányozhatna is (bőven megfelelne nekem az évi pár alkalomhoz a hátlapi "tükör" mint anno).. de nem vagyunk egyformák...
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest