Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Amúgy nem vagyok híve az olcsó boxoknak, néha vitába keveredek egyesekkel, de ez a box rendben van, főleg úgy, hogy a LibreELEC megy rajta hibátlanul, ha másért nem, ezért biztosan megéri. 1 hete vettem, hogy kipróbáljam milyen az S912 SoC 3GB RAM-mal és nagyon rendben van. LE-t használok, nem érdekel az Androidos huncutság, arra elég a TV.
[ Szerkesztve ]
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Van rá TVStock Nexus ROM, frissítéssel rá lehet tenni, de nem az OS a lényeg, hanem a Widevine L1, HDCP 1.X tökéletesen működik a Netflix HD, YT 4K, stb. LibreELEC is hibátlan és ez a lényeg, LE9-cel lesz maga a kánaán.
(#866) szutyi1
Nekem sem tetszik a GUI, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy mit tud, LibreELEC-kel hibátlan médialejátszó, a TV-men Android TV OS van, de ha már adni akarsz a kinézetre akkor Apple TV, annál jobban összerakott, működő gyári rendszert még nem láttam az okos lejátszók világában ráadásul most jön az automatikus frekiváltás is, tehát lesz 24p, stb. Tudom milyen a szép és jó rendszer, van néhány boxom a polcon.[ Szerkesztve ]
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Mecool M8S Pro L Android TV-vel jön, megy a Netflix HS, YT 4K, egész jó, ráadásul a Nexus féle ATV is telepíthető, azt még nem próbáltam.
(#863) azbest
Leia (Kodi 18) alá már van HBO Go kiegészító.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Goddess of Victory:Nikke
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest