Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsordzs69
senior tag
A OneOs-ről van valakinek tapasztalata? Mit lehet róla tudni, érdemes feltenni? Köszönöm!
-
dzsordzs69
senior tag
Melyik orangefox recowery ajánlott? Valamint miért érdemes lecserélni az utolsó twrp-t rá? Ha jól tudom, van benne valami encrypt dolog, ez kiváltja valahogy a dfe-t, amit nekem mindig flash-elnem kell a rom frissítés után?
Köszönöm -
dzsordzs69
senior tag
-
dzsordzs69
senior tag
Használja valaki a CustoMIUIzer-t? Érdemes feltenni?
-
dzsordzs69
senior tag
válasz Siriusb #14583 üzenetére
Igen, rosszul írtam, de úgy sem látta. Driver probléma volt, most már látja. Viszont nem indul el twrp-ben a teló, csak és kizárólag fastboot módban. Szóval meg vagyok lőve. A MiFlash nem megy, több verziót próbáltam, de el sem indul a flash, hibát jelez. Szóval meg vagyok lőve, nem tudom, hogy tudnék flashelni egy romot. Esetleg próbáljak egy twrp-t flashelni, és oda bootolni?
A xiaomi.eu fórumot még délután néztem, de akkor ezügyben csend volt. majd ránézek megint, hátha...
-
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #14575 üzenetére
erre senki?
-
dzsordzs69
senior tag
Segítsetek légyszi!
A legújabb heti xiaomi.eu rom van (volt) a telefonon. Magiskot frissítettem ma, és a telefon fastboot-ba indult el. Viszont nem tudom elindítani twrp-be, hiába nyomom a gombkombinációt, akkor is csak a fastboot-ba indul el, sőt, kikapcsolni sem tudom a telót, hosszan (próbálva) nyomva a kikapcsoló gombot, pár masodperc után rezzen egyet és azonnal fastbott módban indul el. Töltés van egyáltalán fastboot-ban? 15%-on volt a teló a magisk frissítéskor.
ADB nem látja a telefont.
Mit tudok tenni? Köszönöm.
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
Ha esetleg valaki használja a héten ajánlott orosz módot, akkor figyeljen a heti frissítésnél, hogy előtte távolítsa el/tiltsa a Magisk-ban a modult. Én nem tettem, és a MagiskR flashelése után nem indult el a rendszer, elakadt a boot logónál jó pár perc után. Nem nagy gond, mert visszatettem az előző hetit, aztán töröltem a modult, es így már jó lett. Ami kellemetlen, hogy egy csomó engedélyt eldobott... -
dzsordzs69
senior tag
válasz Alonso69 #14151 üzenetére
Köszi szépen! Még az első android 11-es alapú romnál próbáltam többet is, és nekem (más javaslata alapján) az vált be, hogy a Magisk R után a Magisk-e66b0bf3(20425).zip-et flasheltem. Se a 20.4, se a 21, mindkettővel behalt a rendszer.
Még egy kérdés: ezt a ruszki mod-ot honnan tudom majd frissíteni hetenként? Tudsz egy linket adni a Telegram csatornához? -
-
dzsordzs69
senior tag
no, végül csak próbáltam visszaállni az utolsó 10-es alapú multira, de nem jött össze.
twrp-ben töröltem a dalvik/cache/adat/rendszer/belső tár ötöst, majd feltettem a 20.9.17-et és utána a dfe-t. elkezdett bootolni, a szokásos fehér, majd színes miui felirat, majd egy másodpercre bejött a "just a sec" oldal, de visszament a miui feliratra, szóval bootloop... mit rontottam el? köszi -
dzsordzs69
senior tag
Igen, tudom. :) De mit kellene tennem, hogy a rendszer induljon el?
-
dzsordzs69
senior tag
Az vajon miért lehet, hogy (ahogy pár hozzászólással feljebb írtam) ha próbálok 20.10.30-ról visszaállni 20.09.17-re, akkor pár perc színes miui logó után mégis a twrp-be bootol újra?
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
És neked ez kell milyen feltéttel csináljaAz utolsó eu dev-et használom, ami ugye 11-es android alapú. Mivel nem megy rajta a banki alkalmazás kártya digitálizálása, ezért gondoltam visszamegyek az utolsó 10-es alapú romra, hogy kiderüljön,valami elment nálam, vagy csak az új android miatt nem megy ez a része az alkalmazásnak. Flasheltem a 20.09.17-et, majd a dfe-t és úgy tűnt minden oké. Fehér, majd színes miui felirat, de a szokott pár perc után nem a rendszer indult el, hanem a twrp-be lépett vissza. Mi lehet a baj, mit nem csináltam meg? (Gond nincs, mert a 20.10.30 visszament rendben)
Köszönöm -
dzsordzs69
senior tag
Az új xiaomi.eu-n nektek megy rendesen a gboard? Nem tudom eldönteni, higy a rom hibája, vagy a gboard-é, de nem tudok csúsztatni a felugró ablakban, és a szóköz hosszú nyomásra sem megy a kurzor mozgatás.
-
dzsordzs69
senior tag
Nekem is feltűnt, hogy döcögősebb lett a rendszer...
Más: még a rootolás előtt feltűnt, hogy a banki alkalmazás (Budapest Bank) "elfelejtette" a telefonnal való fizetést. Nem engedi a kártyát digitalizálni, azt írja nem digitalizálható. Volt már ilyenem, de akkor sikerült megoldani, ha jól emlékszem mindenféle felesleges mappa kavart be, ami a második asztal miatt maradt a rendszerben. Most ilyen nincs, mert nem használok, csak egy asztalt. :) Szóval lehet, hogy a 11-re váltás okozza a dolgot? Valaki tapasztalt hasonlót?
-
dzsordzs69
senior tag
Nekem ugyanez, és ahogy néztem ugy általában a Mi9T-nél. Próbáltam a V21 bétát, az sem jó, pedig volt, aki azt ajánlotta a multi fórumon. Canary-val sem ment, legalábbis nekem nem sikerült. Én sem bánnám, ha lenne root, de egyelőre várok, és nézem, hátha írnak valami megoldást. :)
-
dzsordzs69
senior tag
Tölthető az új multi dev, android 11 alapon. link
-
dzsordzs69
senior tag
válasz tibi970307 #13522 üzenetére
Nem tudom, mikor nézted, de már tölthető. :)
-
dzsordzs69
senior tag
Ugyan senki nem válaszolt, de azeet jelzem, higy a heti frissítésben ismét működik a három ujjas képernyőkép mentés. :)
-
dzsordzs69
senior tag
Aki feltette a 8.27-es multit, megnézné, hogy megy-e nála a háromujjas képernyőkép mentés? Mert nálam nem megy, bar be van kapcsolva. Köszi
-
dzsordzs69
senior tag
válasz Orsi19870629 #12689 üzenetére
A hívásátirányítás nekem nem működött, mikor a Volte aktív volt. Vodafone, és nem elég a telefonon kikapcsolni, a szolgáltatónál is ki kell. Ez mondjuk pár hónapja volt, lehet azóta megoldották, én megvagyok nélküle, az átirányítás nekem fontosabb volt. :) A szám kijelzés viszont nálam ment aktív Volte mellett is...
-
dzsordzs69
senior tag
Azt írja a changelog, hogy új a kameránál a kaleidoszkóp mód. Mi ez, hol van?
-
dzsordzs69
senior tag
Visszatérve az eredeti problémára, vannak gondok az engedélyekkel. Az AquaMail-nél eltűnt a lakat is, és az akku optimalizálás is alapértelmezett lett. Így persze kilőtte a memóriából, és újra kérte az engedélyt. Kíváncsi vagyok, hol másztak még el ezek a dolgok.
-
dzsordzs69
senior tag
válasz Siriusb #11675 üzenetére
Igen, nekem is odalett pár engedély... Egyelőre a Viber és az AquaMail kérte újra...
(Viszont a képek, amiket feltettél, teljesen kivehetetlenek, mintha csak én csináltam volna. Egyszer rákérdeztem, mit kellene másképp csinálnom ez ügyben, de nem jött válasz. Talán majd most. )
-
dzsordzs69
senior tag
válasz helixP #11591 üzenetére
Én futottam bele 2-3 hete ilyenbe. Alkalmazás klónozás után maradnak mappák, amiket kézzel kell törölni (ha jól emlékszem 8 mappa volt). Elég sokat írtunk róla Crok-kal, nem emlékszem pontosan melyik topikban, végül leírtam, mi oldotta meg. Talán a szakmai topikban volt, de most nincs időm visszanézni, ne haragudj.
Mégis megkerestem: szakmai 39793-tól kezdődik, és 39817 a vége.
[ Szerkesztve ]
-
dzsordzs69
senior tag
Tegnap reggel élet lehelődött (de szép... ) a telefonomba, hála laci laci segítségének. Itt is köszönöm neki!
-
dzsordzs69
senior tag
válasz racerx #11218 üzenetére
Közben visszaolvastam. Látom, jUUH leírása alapján tetted fel a twrp-t. Én is néztem azt este, de a VBmeta fájl-t nem találtam, a davinci mappa üres. Lehet, arra még rá kellene próbálnom.
Tudsz valami leírást erre a MiFlash-re, még nem volt rá szükségem, semmit nem tudok róla... :) -
dzsordzs69
senior tag
válasz gombasm #11213 üzenetére
A teljes törlésen már túl vagyok. :) A twrp-vel az a baj, hogy jelszóval védett, és bár tudtam formázni és telepíteni, nem indul el a rendszer, mert a nyél választás utáni lapon csak pörög...
Próbáltam még tegnap adb-vel újra rakni a terp-t, de maradt jelszóval védett, vagy nem sikerült. Elég macerás volt először is, elég nehezen maradt fenn. A jelszó miatt a mappákat nem látom, csak irdatlan hosszú nevekkel, betűk, számok vegyesen. Így nem érem el a mentést sem, amit sajnos nem másoltam ki máshova, így nem tudom visszaállítani.
Szóval így állok. :) -
dzsordzs69
senior tag
No, nálam beütött a ménkű... Be akartam állítani a képernyőzárat, megadtam kétszer a pin-t, leokéztam. Erre kikapcsolt a teló, újraindult, és egy másodperc múlva ismét kikapcsolt, majd újraindult, stb.
Beléptem twrp-be, de kódot kért (ami eddig nem volt...), és nem fogadja el azt, amit most megadtam. Belső tárhelyen persze mindenféle össze-vissza nevű mappa van. Otg-n tiszta telepítéssel feltettem az új xiaomi.eu-t, de boot után az első képernyő után csak pörög az "egy pillanat" képernyő. Nem lép tovább.
Mit tudok tenni? Marad a MiFlash? Azt még soha nem használtam... Sajnos holnap 9-17 óráig online tanfolyamom van, nem tudok reagálni előtte, de ha tudtok kérlek adjatok tanácsot, merre tovább?
Köszönöm. -
dzsordzs69
senior tag
Egyelőre két dologba futottam bele, és nem tudom, hogy a dirty flash miatt van-e (a lacilaci által emlegetett anomália... ), vagy csak az előforduló heti problémák, amiket majd orvosolnak. A fórumon csak a gesztus vezérlés problémát jelezték, de nálam más van.
-egyrészt az Updater nem indul el, másodjára ki is írja, hogy leáll,
-másrészt ha az Android Auto-ban az engedélyek megadásánál a továbbra bökök, akkor kiírja, hogy a Biztonság alkalmazás leáll (simán elindítva megy).Szóval, ha valaki már feltette, ránézne ezekre? Hátha csak bug...
Köszi
-
dzsordzs69
senior tag
no, nekem most bootol a 20.4.30. a bootloader nyitott maradt, átkerült a nyitott lakat felülre. egyelőre ennyi. miközben írtam, elindult. 4 perc alatt bebootolt. telepítés előtt, után cache/dalvik wipe. majd írok, hogy milyen.
@racerx: nálam az adaway megy, minden oké vele. (más: ismered is az nevedet viselő zenekart? )
-
dzsordzs69
senior tag
Közben megnyitották a miui 12 topikot a weboldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest