Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
szabi__memo #13964 üzenetére
Nálam most a telefon csere nem igazán jöhet szóba, max ha bedöglik... arról nem is beszélve, hogy nem is nagyon látok olyan készüléket amire azt mondanám hogy jöhet, pláne nem jön be az olyan készülék aminek a kijelzőjét átlyukasztották ilyen olyan módon a kamera miatt, tudom sokakat ez nem zavar, de engem nagyon, a hátlapra szerelt újlenyomat olvasó se jön be nekem, még készülék oldalára szerelt verzióval még el lennék, de az sem mindegy melyik oldalán van készüléknek és mi a pozíciója, én pl. balkezes vagyok, és ugye nem mindegy mekkora az illető tenyere, és milyen hosszúak az újai.
Ennél a Mi9T-nél már jól működik a kijelzőbe épített újlenyomat olvasó (legalábbis nálam) 10 ből 10 alkalommal felold és már egész gyorsan, de itt sem túl optimális az ujjlenyomat olvasó rész pozíciója, nagyon a kijelző aljára került így nem túl kényelmes a feloldás, ha mondjuk a kijelző alsó negyedére került volna az szerintem optimálisabb lett volna és kicsit nagyobb területtel kisebb és nagyobb újjal is könnyen feloldható.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest