- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#01758976 #7976 üzenetére
Megvagyok, ráment vagy két három órám, de kész. Ideteszem ami nekem segített, hátha valakinek jól jön majd még.
[a 76-os hsz]
Friss gobálnál nekem ez az egy twrp segített feloldani a titkosítást, semmi más. Pont azokkal a parancsokkal etc, bevált.Semmi, restart vagy húzd újra.
-
törölt tag
Én meg twrp-vel szívok. Itt a harmadik ilyen telecsi, de eddig ilyen nem volt. Nyitás simán ment, majd jött twrp fel is megy szépen csak nem marad ott. Következő restartnál már nincs, erre eddig az volt a megoldás, hogy magával a felrakott twrp-vel nyomtam fel újra kvázi saját magát, csakhogy az előzőleg feltöltött filét nem látja, a másolást pedig nem engedi
Ma csináltam hardresetet, próbáltam 3 féle twrp, más parancsokat, kézzel recoverybe, miflash, minden volt mi eszembe jutott, csak otg kábelem nincs. Más, bármi ötlet, mit kipróbálhatnék?
-
törölt tag
Köszi, mindenkinek.
Samsung szoftverjével vannak bajok, ahogy látom a 21 meg még drága is.
Pixel nem tetszik, Zenfone drága, lenne még mini iphone, drága és akksi problémás, pedig tetszik az ötlet, hogy vissza almára, de kihagyom. Ha nem jön be 11lite veszek egy harmadik 9se-t, oszt kalap. -
törölt tag
válasz
balu1977 #7961 üzenetére
Azt nézem, de az1 centivel nagyobb, MI A1 volt, de nekem az sem jött be méretre, és az pont a két méret közt van. 9se 15cm, 11 lite 16 cm, A1 15.5 cm. Rosebb egye a hülye telefongyártókat, hogy nem tudnak egy darab 15 centis készüléket gyártani. Ahogy nézem nem igen marad más mint a lite, hétfőn megnézem az 5g-t. Hátha az elmegy kategória, méretre. Rom van rá?
-
törölt tag
Megpecsélődőtt a telefonom, ma számtalan leejtés után végleg sötét lett. Másik kellene: Oled, ha lehet ez a a méret és 150k alatt, van valami ilyesmi?
-
törölt tag
Az aksi picit jobb, lett pár fícsőr, de ennyi. A gyáriakon kívül olyan 5, 10 alkalmazást használok, és így sem fluid. Darabos és akadni is tud rövid időre, el lehet vele lenni, de sokakat idegesítene a dolog, aki biztosra szeretne menni az várjon szvsz. Nem nagy dolgokra kell itt gondolni, mert nincs restart és működik minden mit használok, csak dadogós maga az Os is.
-
törölt tag
"Apropó: meg merjem kockáztatni vajon ezzel is a nem tiszta telepítést? ha lehet, nem raknák mindent vissza... Vince írta, hogy a decemberinél gond nélkül ment, de vajon ez még itt is igaz lehet?"
Nekem az elsővel is voltak gondok, amik maradtak a másodiknál is és még gyarapodtak is, ezért lett a 3. tiszta. Ez xiaomi együttható, ki tudhatja? Amúgy is
főverzióváltásnál ajánlott a format data, szvsz. -
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Xiaomi eu alatt van egy kis bibi. Sokáig a 11.28-at használtam, majd ezt frissítettem a februárira, most feltenném a hetit, de nem látja a twrp. Kirksz kraksz mappák mindenhol, de semmi file, se az új xiaomi eu, se az új (nekem) twrp-t, egyáltalán semmi konkrét filét. Mit lehet ilyenkor tenni? -
törölt tag
A többiek vagy erősítik vagy cáfolják a tapasztalatom. Mostanában a fejlesztőin kezd az akku elég jó lenni, xiaomi.eu dev 11.22 simán hozza 5-6 óra sotot. Haverom ilyen telóját egy hete romoltam, nála minden alkalmazás, amit említesz ott és használja is szépen, és bírja nála a napot végig. Nekem eddig napközben töltőre kellet tenni a sok gps miatt, most, ha 95%-rol indulok, megvan a nap, eddig ezt nem tudta. Szóval, ha egyszer leér egy jó q 10 dev stab vonalra, ez baromi jó telefon lesz.
-
törölt tag
Felraktam format datával. Ezzel a twrp-vel, amit itt linkeltetek. Most teszt jön
-
törölt tag
Van valakinek műküdő linke a 10.17-hez
-
törölt tag
válasz
balu1977 #4071 üzenetére
Ez titeket sokkal jobban fog érinteni. Hisz ti nem csináltok tisztát, az lesz az igazi szívás. Ez a példa ezt ékesen bizonyítja. Egy szűz rendszerre engedettem 1 azaz 1 darab frissítést, és romba döntötte a telefonom. Most még csak nem is csináltam semmi különöst, cak twrp-ben tölés, gyáriak visszaállítása, 1 perc, majd belakás 10 perc, kész. Hogy is megy majd ez zártan, globalon?
-
törölt tag
válasz
#01758976 #4026 üzenetére
Miután telefonom a vicc kategóriába lépett és már a földhöz verésénél tartottam, ma csináltam twrp alatt törlés és gyári visszaállítást. Most qrva jó eddig. Öröm
Mondjuk az érdekes, hogy 9.26 v1 format datával tettem fel, majd csak updaterből ráengedtem v2-öt, akkor minden szar is lett. Most meg ok
Ezt, hogy? -
törölt tag
Nálam még rosszabb mint volt miui 10-en nem volt gond, most van. Az értesítésekkel is van gond, főleg gmail. Az aksi ezzel a frissítéssel gyengébb lett, nálam 9.26 mk I jó volt, mondjuk az tiszta install volt, ez nem, de akkor is. 90%-al indulok az mkII vel, de alig van meg a nap. Lag ugyan nincs, mégis mintha lassabb lenne, érzésre még a 10-töl is. Nem öröm ez.
mk I 9.26 miui 11
mk II 9.26 a javított -
törölt tag
válasz
turika86 #3973 üzenetére
A fènyerő picit alacsony autóba, eddig az nekem jó volt.Az èrtesítès holnaptól kiderül, mondjuk nálam face ès Messenger nincs. Vámpír: van benne valami, a cellák egymás közötti kommunikációt én tiltom magiskkal ês jobb. Legalábbis a régi romon.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem tudom milyen romok azok, csak belenéztem a videóba. Fogyasztás szempontból majd mindegy melyik rom van fent. Mondjuk a xiaomi.eu jobb 10%-kal, a miui 11 is hozzon ennyit, ha reggel 80%-on indulsz, számoljunk 2 óra gps-t, mobilnet egész nap, aod, hívások, mail etc, kizárt a napvége, bármelyik rom is van fent. Most így gondolom, ezzel a rommal még nincs tapasztalat, de kötve hiszem, hogy 30-40%-al több van benne mint a jelenlegi globalban. De csalódjak
-
törölt tag
Az én hülyeségem volt ez, valószínűen. Rom nélkül akartam romolni. Ha figyelee ez 10 perc és tiszta miui 11 van. Ez volt eddig az első esetem. Üzemidőt még nem tudom, de érzésre jobb. Nagy dolgok amúgy nincsenek, de összeségében élhetőbb, még testre szabhatóbb lett minden. Svájci bicska, de éles
többet nem tudok igazán mondnai, mert egy napos, hétvégén használva sincs, kell egy hét.
VásáRló: Mobil nettel, több óra gps-el, kizárt.
-
törölt tag
Ha valaki úgy járna, mint én. Tehát twrp alatt nincs meg a telepítendő rom. Elsőkőrben próbálja twrp alatt simán bemásolni a romot, mondjuk laptopról, mert elvileg lehet, és működik az mtp. Ha nem engedi felmásolni, segíthet ez a leírás, amit a mi mix2s topoikban kaptam.
Lényeg:
Adb telepítő itt: link
Adb.exe mappájába rom zip bemásolás, powershell ablak nyitás rendszergazdaként a mappában.
Twrp->advanced->adb sideload
Powershellben
.\adb sideload [ROM].zip
És letelepül a rom.
Adb push használata, ha telefonra át akarod másolni:
.\adb push [ROM].zip /sdcard
kösz jonnyjoker
Ha nem menne így sem a dolog és kerülnéd te is a fastboot-ot, akkor format dataés megy a másolás simán laptopról, aztán már csak minden a szokásos.
-
törölt tag
Gondoltam felteszem én tisztán, és csöcsre mentem. Twrp->wipe>Dalvik / ART Cache
– Cache
– Data
– System
szokásos. Reboot->recovery->install és nincs ott file, faszom. Mit tegyek? -
törölt tag
Tetszik ez a 11, végre nem dobálja tele a képernyőt mindenféle ikonokkal, így nem kell más launchert használnom. Viszont, ha visszatérek fő képernyőre, van kb egy 1 másodperces fekete képernyő. Root nélkül egy picit lassabb az előzőnél, simán updaterből telepítve.
Feltette valaki tisztán, ott mi a helyzet?
-
törölt tag
9.9.26 hoz kellene egy gyors tükör, 4 óra alatt 60% jött le wifin, de mindjárt indulnom kell.
-
törölt tag
válasz
B. Tamas #3615 üzenetére
Ez a telefon biztosan nem bír ki 2-3 napot töltés nélkül, főleg nem gps-el. Ezt szerintem 3 nap mobilnet és 0-12 gps, minimum kétszer kell többször feltölteni, mint a rendes kilencet. Ezt mondjuk hatszor, a 9-et nyégyszer. Ezt csak gondolom, nincs mi9-cem. A gps infót megerősítem, eddig minden telefonom felülmúlja pontosságban és gyorsaságban is. Nekem már a gyári romon is baszom jó volt.
petarda92: Sima ügy.Gyárilag is, de ha fejlesztőiben kiveszed a miui optimalizációt, akkor sosem lő ki semmit.
-
törölt tag
-
törölt tag
This is last MIUI 10 weekly build, MIUI 11 will be released soon
Ez lehet jó lesz.
-
törölt tag
[Így] talán szemléletesebb. Az első oszlop a fülnél mért érték, a második a testnél. Ritka szar értékek...
Az a szerencse, hogy a nap nagyrészében nem a zsebben van nálam.
(#3600) LilProphet90: Xiaomi betegség. Általános, majd minden készülékénél és rom független. Szívás.
Link lettél ))
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Styleair #3472 üzenetére
Félre viszed a magyarázatot. Nem pénzről van itt szó. Ha nem arról, hogy lelkesedtek pár fotóért, ami technikai értelemben szar. Giccsparádét csinál minden kockából és ezt emelitek piedesztára. Nincs ennek köze a pénzhez, inkább a silány igényekhez és valóban, a helyén kell kezelni. Nem lelkendezve dobálni a mocskot. Ti. a képek szót nem érdemelnek technikai oldalról, a látásmód amivel készültek azért jobb. Viszont nyilván való, hogy nem a szemszögedből készülése miatt raktad ide a képeket, csak reprezentálod a telót, ami gyenge. De csinálhatsz vele tényleg jó képeket, olyat ami érték, ebben nem gátol a telefon, de ahhoz Vécsy Attilát kellene megkeresned, ha már martonvásári vagy.
-
törölt tag
Nem kötözködès kèppen, de mielőtt elalèltok a fotókról, picit beleszólnèk. Elèg csak telefon nèzni ès látványos hibák tömkelege, mindkét telefonon. Mi6 fehéregyensúly hiba, túl színezetet ès dinamika hiány. Mi 9se, picit jobb a wb, de mèg szaturáltabb ès torz is. Nem èlvezhetetlen, de gyenge muzsika ez pusztán kèp minősèget nèzve. Mintha egy rossz polár ès egy hdr keverve lenne. Ekkora mèretben, fórumra való, nem több egyik sem. Csodák nincsenek. Hiábe az eltelt kèt èv. Mondom újra, ezt csak a technikára èrtem. Picit olyan ez mint egy gyerek kifestő, nem baj, ha ferde ès dől, csak èlènk színe legyen, mindenkor.
-
törölt tag
válasz
#20584850 #3224 üzenetére
Ahogy nézem, nem nagyon vágod itt a dolog lényegét. Pont azon meg a sirám, ha BL-t nyitsz, a xiaomi azt csinál a garanciáddal, amit csak akar, ez a lényeg pár hozzászólásnak. Persze ez az egész sztori sánta. Mert, ha igaz lenne, pont a megbízható hely lenne szar, hisz hivatalosan a xiaomi azt csinál, amit csak akar. A kis bót meg nem nagyon teheti ezt, ha élni akar. Meg olcsóbb is. Gondoljátok ezt már át. Aztán kell vész kiabálni a süketséget.
-
-
törölt tag
Nem lehet megmondani neked melyik, lesz a jobb. Kapásra miuiHu-t mondanék, mert magyar mindene felülete, magyar arcok csiszolják, sok energiával. Mégsem ezt használom, stock launcherrel nyomom, (nem kedvelem mikor tele van hányva a képernyő) de a hetijeik néha nem az igaziak. Ha bugos az eredeti miui, akkor az jó eséllyel a Hu-ban is az lesz. Akkor lehet ez a tiéd, ha miui a launchered, kifogsz egy jó heti kiadást, és azt nem frissíted, vagy csak ritkán.
XEU: Lassan alig lesz benne magyar, mivel előrébb jár, mint a globál stab, a nyelvi filét, meg gondolom onnan hozzák. Ha a hetiben az eredeti miui dev hibás, az jó eséllyel itt is az lesz, de ritka, mikor a következő hetiben nem javítják. Érzésre nekem inkább ez jött be, mint a Hu, mindig működik minden, pillanatok alatt. Nálam eddig a legjobb fogyasztás.
A stabil kiadásokról: Sztem olyat ne tegyél fel, sem Hu sem Eu oldalról. a stabil kiadás nem más, mint egy régebbi dev. Minek tennél fel olyan, ami nem a legfrissebb? Inkább egy ropogós mostani és, ha nem frissíted kész is a satbilod. Ha már egyszer nyitsz és romolsz.
root: magisk, igen -
törölt tag
Ha nem félsz a garancia vesztéstől BL-t kellene nyitni, majd xiaomi.eu romot feltenni, a mai fejlesztői 9.8.1 eddig baszom jó, és a videó sem dadog. Meg olvasgatnod kellene az MI8 összefoglalót. Sok dolog egyezik, de a mi telónk egy kicsit más. Ha elszánod magad a romolásra, kérdezz itt bátran. Ha még is maradsz a mostani romodon, valszeg nem lesz megoldás.
-
törölt tag
válasz
Atomgeszi #2917 üzenetére
SE-èn is mutat mindent az aod. Nekem tuti. Ronin: Èrzèsre èn is ezt mondanám, de deven 0,5 re vettem mindent a fejlesztőiben ès jobb. Meg lehet hipohonder dolog, de kell idő míg beállnak ezek a romok. Ha kèsz vagyok a romolással, egy nap vagy 5 restartot nyomok.😂 Oszt így is kell 2-3 nap bejáratás😃
-
törölt tag
válasz
ronin79 #2874 üzenetére
Az SE volt az első ami ilyen fonák teló lett? Egyébként ezt a titkosítási dolgot most sem értem igazán, bár igazán nem is izgat, de sokak félrementek twrp- vel
Javaslom, ha van kedved írd ide magyarul a bl nyitás utáni teendőket, mások okulására. Biztos nagy segítség lenne.
Kerenel?
-
törölt tag
válasz
#20584850 #2870 üzenetére
Nekem eu dev van. Most megvárom a pénteki verziót, tisztán felrakom, ha minden ok, marad kigyomlálva sokáig. Ez a terv. Amíg nem lesz kedvem újra romolgatni, addig csak a biztonságiakat rakom fel és kész, elvagyok. És elment minden utánolvasással, minden szívással cakkpakk fél napom. Sajna ennyit bele kellett áldoznom. A twrp szivatott kb 2 órát, minden más sima volt.
-
törölt tag
válasz
#20584850 #2862 üzenetére
Kutyafuttában. Csak azok az alkalmazások lehetnek a telefonon, amiket használok. Így a legtöbb google és miui app és szolgáltatás törölve, nekem ne járkáljanak a háttérben, ne zabáljanak, ne reklámozzanak etc., ne legyenek ott. Gondolok itt cold, snyc, lens, mi fiók, téma, visszajelzések, zene, xiaomi aktiválás, mi recylce, credit, gyorselérés, wallpapperek, több rendszer app, pár nem használt google app is. Kipucolom, amit csak lehet, nem terhelem, ha nem muszáj. Írhattam volna, hogy mi marad, G oldalról gmail, hangalapu keresés, maps, Miui oldalról, fájlkezelő, fénykép, biztonság, esetleg böngésző. Ezeket EU vagy miuiHu alatt is törlöm, és marad egy pörgős, használható, viszonylag tiszta rendszer. Így most nekem bőven megvan az 1 nap, jellemzően 30-40 százalékkal érek haza, míg 3.1 0-5 százalékot hozott.
A jó globál frissítésekben nem bízom, redmi 3 s régi tapasztalataimból kiindulva, de hosszabb ideig szemeztem az MI 8-al is, így ott is olvasgattam, de ugyan ezt szűrtem le. Ha javul is valami, lesz más hiba jellemzően, ami addig nem volt, meg az adatgyűjtésük sem a szívügyem.
A második bekezdés hibái nem jellemzőek sem eu sem miuihu-ra, ha mégis, tuti az egy héten belüli javítás. Így sokkal kisebb kellemetlenséget kell elviselnem, mint gyárilag.
A gar vesztés engem nem izgat, 1 nem félek, hogy bármi baja is lesz. Kettő, ha még is, visszazárom a telót, globált rá és beviszem, aztán majd látjuk. Meg mondjuk, ha tönkre megy a power gomb, vagy a mikrofon egy év múlva, nagy ügy azt kicserélni? Mert kijelzőt, ami nagy ügy, garban sosem fognak szvsz, főleg nem ott, ahol én vettem :D
A végére pedig igazat adok neked, most kell venni használtba, romolni és örömmel használni.
-
törölt tag
Ahogy én látom ez t a romos, hardveres dolgokat a saominál. A hardver nagyon jó, nekem mindenképp. És sokaknak megfelelő lehet, csak hát a nagy kompromisszum a gyári rom.
Globálok, bloatware halmaz legtöbbünknek, ez ellen pedig nem tehetsz szinte semmit addig, míg nincs nyitva a BL, de az meg gar vesztés. (zárni is lehet) Így meg pont azt nem használhatjuk szoftver oldalon, amit a droid tud, a szabadságot, személyre szabhatóságot. Több helyen varázs szó lett a global stabil, pedig az valójában egy fejlesztők által használhatónak vélt dev, nem több. Ha ezekre jön is valami frissítés ritkán, az ritkán jó is. Ez az én tapasztalatom. Kötött vagy.
Ha BL-t nyitsz, sokra nem mész tovább sem, de ha jön egy stabil téglázó rom, nem vagy igazán veszélyben.
BL nyitás, twrp, root, EU vagy miuiHu rom, alapban egy jól működő rendszert kapsz, miuihun teljes magyart, meg azt a lehetőséget, ha van egy rom, amin minden a kedvedre való, ki tisztázod, ami nem kell, magadra szabod az egész rendszert, majd már csak a biztonságiakat telepíted manuálisan, és „tökéletes” telefonod van.
Felettem az ég, a többi mind rinya.
-
törölt tag
- TWRP-ben válaszd ki az Install menüpontot, majd tallózd ki a felmásolt ROM zip file-ját
- Húzd el alul a Swipe to confirm Flash csúszkát
- Ha végzett a telepítéssel, válaszd a Format Data menüpontot majd a Wipe cache/dalvik menüpontot
- Újraindítod a telefont a Reboot System opcióval és az új rendszer fogad
(az utolsó újraindulás több percig is eltarthat, nyugalom). Megvolt?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)