- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
hudyfiu
senior tag
Ha már letöltöttem a heti eu béta frissítést belinkelem bár még csak most töltik felfele.
-
catroot
veterán
válasz
TunerJoe
üzenetére
Rémlett, hogy írt valaki ilyesmit.
Most visszaolvastam, hogy konkrétan mit írtál, de nekem nem akkor jön elő, amikor lehúzom az értesítési sávot és törlöm a benne lévőket.
Magától kezd el rezegni a telefon és iszonyat be van lassulva. Ha nyomok rajta valamit, akkor jó pár mp telik el, mire reagál. Mintha totál lefagyott volna.
-
catroot
veterán
Közben én meg lehet rájöttem arra, hogy miért kezd el a telefon össze-vissza rezegni (egyébként némán van, szóval lehet csipogna is).
Az összes értesítést megkapom újra (amik egész nap jöttek) az értesítési sávba. De csak ott jelennek meg újra.
-
sxxorp
őstag
Akkor ezért nézek csodálkozva, csak Nova

-
TunerJoe
senior tag
-
konczy3
senior tag
[MI 10E] Akár jöhetne kompakt méretbe mint az SE.
-
catroot
veterán
Pont most akartam írni, hogy ezt csinálja.
A vowifi nem csinálja, mert nálam itthon nincs bekapcsolva a wifi hálózat.
Nem használsz véletlenül miu12-es élő háttérképet (Földgömb)? Én hirtelen azzal kapcsoltam össze a hibát.
Anno a Motorolám csinált ilyet még az android 5.0-nál, amikor memory leak volt és elfogyott a memória és szépen kilőtte a launcher-t.
Lassan ott tartok, hogy nem frissítek semmit ezen a telefonon, mert egyre több a bug.

szerk.: most próbáltam híváskezdeményezéssel, illetve fogadással is reprodukálni a hibát, de nem sikerült.
Egyáltalán hívás végén jön ez elő? Nekem úgy rémlik, hogy mintha lett volna olyan is, hogy visszaléptem valamelyik app-ból a képernyőre és az üresség fogadott.

-
zzz03
őstag
11.0.5.0 (QFBEUXM) frissites ota tobbszor elofordult mar, hogy a telefonbeszelgetest kinyomom es ikonok nelkuli asztal fogad (csak a hatter kepem virit rajta) kijelzo ki / be kapcsolasa / lezarasa megoldja ezt a problemat. mas tapasztalt ilyet?
de az is lehet, h a vowifi- kever be neki?
-
catroot
veterán
Reggel óta már nálam is fent van, remélem az android rendszer és google play-szolgáltatások már nem darálják az aksit, mert az este kb. 85%-ról reggelre lement a telefon 65%-ra. Rég merült ennyit készenlétben.
Van valami egyszerű megoldás, hogy a repülőmódot automatizáljam?
-
ot93
senior tag
nekem megjött a 11.0.5.0 (QFBEUXM), 492mb. Még töltődik, leírás alapján "csak" az áprilisi security patch.
-
catroot
veterán
válasz
vottokar
üzenetére
Azt én is használtam anno. De mindegy, én elengedtem ezeket a dolgokat.
Most pl https://photos.app.goo.gl/8hMmkbDPXHL3egKu8 [link] csinált, hogy az alkalmazásváltó volt totál üres. Vagyis egy pillanatra ott vannak az alkalmazások és el is tűnnek azonnal. Egy idő után helyrejött.
@vince
Akkor mázlid van, mert azért csak gyakori gond, mivel még https://xiaomilife.hu/felvillan-a-kijelzo-hivas-kozben-igy-kalibrald-a-kozelsegerzekelo-szenzort/ [link] cikkeznek is róla, hogyan kalibrálhatod.
Más: az mitől lehet, hogy a Gmail app csak akkor jelez, hogy jött levelem, ha wifin van a telefon? Ha felcsatlakozik, egyből jön az értesítés. Mobilnet esetén meg semmi (az akkumulátor kímélő ki van kapcsolva, elvileg nem kellene, hogy kilője az appot).
Az a gondom, hogy a házban a wifit leárnyékolják a vastag falak (van itthon egyébként Xiaomi wifi jelerősítő, de néha újra kell indítani, hogy stabil maradjon a net), ezért inkább a flottás mobilnetet használom.
A gmail-ben meg szeretem az adott leveleket halasztani (kvázi emlékeztetőnek tök jó ez a funkció), de mivel mobilnetet használok, nem jön értesítés a telefonra.
-
zzz03
őstag
telekomnal mukodik a vowifi. 1400ra kell kuldeni: VOWIFI +jelszod es aktivaljak is.
-
vottokar
senior tag
válasz
catroot
üzenetére
Most, hogy így tudatosítottad a problémát bennem, kutakodtam egy aprót a telefonon. Anno egy éve is csinált ilyet, akkor szerintem itt ajánlották a Proximity Service programocskát, ami "lekapcsolja a kijelzőt", mikor valamit érzékel a közelség érzékelés. Na ez perpill. nálam nem működik. Vagyis azt írja, hogy elindul, meg megáll, de hiába takarom le a kameránál nem "kapcsolja ki" a kijelzőt.
Most valamilyen frissítés bugolta a programot, vagy a miui vett el tőle valami jogosultságot. Keresgélek még.... -
Dambrus
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy látom eléggé eltér a kérdésem a jelenlegi témától..
Szóval arra lennék kíváncsi hogy van-e aki használja a 9 SE-t valamilyen gimballal?
Én kettő között vacilálok: dji Osmo mobile 2 vagy Zhiyun smooth 4.
Nem tudom, hogy melyikkel lehet jobban használni?
Vagy esetleg valamelyik másikkal🤔 -
vottokar
senior tag
Sajnos mostanában nekem is ismét elő kezdett fordulni ez az telefon önállósodás. Zsebben elindított hívások, tárcsázó eltűnése telefonálás közben (nehogy le tudjam simán rakni). Ahogy belegondolok ez kb. az android10 belépése óta van. Nem vagyok olyan maradéktalanul bulldog..
Megmondom az őszintét, én csak simán alapszinten használni szeretném, se romolgatni se mókolgatni kismillió beállítással nem szeretnék. Sajnos nincs időm, energiám, hogy minden frissítés után ezzel szenvedjek... -
catroot
veterán
válasz
Tidzsimon
üzenetére
Az szerintem az eséstől független.
Sokszor jártam már úgy, hogy a vészhívásos tárcsázásban voltam, sőt legutóbb több fotót, videót csináltam a zsebemben. Előfordult az is, hogy a zseblámpát aktiváltam és faszán világított a farmeren keresztül.
Ja, meg egyszer anyámat véletlenül felhívtam úgy, hogy szintén zsebben volt a telefon. Ezt mondjuk nem értem, hogy sikerült, mert az ujjlenyomatolvasó be van állítva.
A fent leírtak Xiaomi feature-ök lesznek egyébként, mert ezek mentek nálam Mi A1-el is. Rohadt idegesítőek.
-
Lordus
senior tag
Nagyon jó, igazából bármelyik korábbi rendszer első próbálkozásra ezeknél sokkalta nagyobb hibákat hozott...
szóval köszi Neked is a tapasztalatokat, nagyon remélem, hogy már a 3. heti már felrakható biztonságosan.
az külön öröm, hogy nem kell FR!
Az akksi sajnos nálam nem a legjobb, eleinte ment 2 napot, mostanában sajnos naponta töltöm. igaz, hogy sokat játszom/netezek rajta szabadidőben, de akkor is... üresjáraton is eléggé merül (értsd: használat nélkül minimum 3-4%/óra) -
vince
őstag
Vasárnap reggel feltettem én is, mint egy bármelyik heti újabb verziót, semmi tiszta telepítés vagy hasonlók.
Én két hibát találtam. Az egyik, hogy érzésre szerintem jobban merül, mint korábban, a másik, amit a xiaomi.eu-n is jeleztek többen, hogy az engedélyek kezelésébe csúszott valami hiba, mert hiába adsz meg bizonyos engedélyeket bizonyos alkalmazásoknak, azok nem férnek ezekhez hozzá és ezért nem működnek megfelelően. Nálam ez abban nyilvánul meg, hogy az Amazfit Bip nem jelzi a bejövő hívásokat (az eredeti fórumon többen talán a whatsappra panaszkodtak, én azt nem használom), mert hiába adom meg a Mi Fit / Mi Bandage páros mindegyikének, hogy hozzáférjenek a névjegyekhez, ha be van kapcsolva, hogy a hívó nevét is jelezze az óra, nem jelez semmit. Ha csak a bejövő hívás jelzése aktív, hívó fél nélkül, akkor jelez. A nem fogadott hívásokat is jelzi, névvel, de a bejövőt nem.
Már a 11-es MIUI-n is volt egy app behavior nevű szolgáltatás, ahol az egyes alkalmazások tevékenységét lehet nyomon követni, abban látszik is, hogy próbálna az app hozzáférni, de a rendszer letiltja, ezen pedig nem tudok változtatni. -
hudyfiu
senior tag
Nekem tetszik.
Most össze se tudnám szedni a változásokat mert nem annyira feltűnőek meg voltak cikkek úgy is erről...Apró hibák vannak.
Én ki szoktam kapcsolni pl az animációkat de még nem lehet, hang állítását érdemes a beállításban csinálni különben nem biztos hogy tényleg elmenti.Telepítéssel szenvedtem egy másik hiba miatt amit korábban írtam.
A gyári mentés programban nincs visszaállítás gomb.
Pontosabban van csak nem látszik de lehet a sötét mód miatt amit még nem tudtam telepítéskor.
Mivel mindig ezzel állítom vissza a programokat így az első tiszta telepítés után próbálkoztam máshogy visszaállítani a beállításokat de nem ment.
Maradt az hogy ment vissza a 11-es béta, beállítások, programok feltelepít... aztán rá a 12-es MIUI.
Így nem tiszta telepítés lett.
Pár programot el kellett távolítani majd felrakni az áruházból de inkább csak a Google alkalmazásokat.
Az elején még a beállítasok mintha meg-megállt volna de vagy 2 restart után már nem volt ilyen.
Gondolom csak nem szerencsés a régire frissíteni annyira még.Akku nekem kb ugyan azt hozza így hogy minden be van állítva.
Egy külön akku kezelő programot használok még, ott azt írta amikor nem mászkáltam és wifin voltam hogy 1%/óra körül volt az akku használat kikapcsolt kijelzőnél.
Ami viszonylag jó mert minden be van kapcsolva.
Több szinkron. Óra, gép Bt összekapcsolás...AOD akkor nem volt mondjuk.Vannak kis hibák de aki nem bírja érdemes kipróbálni bár gondolom a sok visszajelzés miatt 1-2 hét és ezeket is javítják.
Elsőre jó lett. -
Lordus
senior tag
válasz
hudyfiu
üzenetére
na, milyen a 12?
91% feletti az elegedettseg, ami elso 12esnek mondhatni szuper!
nalad mi a helyzet? mukodik minden megfeleloen? nincs fagyas/osszeomlas? akku?
teljes ujratelepitest csinaltal adatvesztessel, vagy frissitettel es megmaradtak az adatok?
van lehetoseg downgradelni?
koszi! -
Tidzsimon
őstag
Technikai kérdés, kerestem már mindenhol, de hátha valaki okos a témában. Ma akkorát takartam, repültem bringáról, mint kb soha életemben, (nincs baj csak izompuszi). Ami furcsa volt, hogy mikor kivettem a telót a zsebemből fel volt oldva, és számok voltak beütve. Van valami android megoldás egy bizonyos gyorsulás fölött ami feloldja a telefont baleset esetén?
-
balu1977
senior tag
Elég már. Inkább mondjatok xiaomit ami jobb mint ez. A mi 10 nem játszik.
-
sxxorp
őstag
Értsd már meg, hogy elég masszív csúsztatás az, hogy "sokkal jobb"! Maximum VALAMIVEL JOBB, a legjobb esetben is! Régen tényleg több custom ROM sokkal jobb volt, jelenleg ez 1-2 valóben releváns, de még akkor sem kiemelkedő funkció!
Azt használtok, amit akartok, és olyan kognitív disszonanciávla indokoljátok, amilyennel akarjátok, de bármilyen indulatosan, és elborult szövegformázással írsz, tartom a véleményem
Bunnyhu: nemcsak azokban volt benne, hanem a stabilban is, azt hiszem a MIUI9-től tűnt el. Valószínűleg valami védelmi okból szedték ki, de nem jól tették. Jobb lenne a teló tőle (de messze nem sokkal jobb
) -
Lordus
senior tag
folyamatosan erről beszélünk!!! ???
egyik embernek egy funkció égbekiáltóan fontos, míg a másiknak ugyanaz a funkció abszolut nem.
miért nem lehet ezt elfogadni?!?!?!?!?
nekem sem fontos. nekem más fontos. trebrona és én is valamiért ezt használjuk, mert számunkra fontos dolog/dolgok vannak benne, ami számodra nem az.
-
bunnyhu
senior tag
Nekem egy dolog hiányzik a stabilból, nem lehet időzítve feladatokat végrehajtani, pl. wifit este kikapcsolni reggel be. Ezt a dev/eu/hu romok szokták tudni, és nem értem miért nincs a stabilban.
-
Lordus
senior tag
válasz
trebrona
üzenetére
kiegészíteném:
adott két teljesen egyforma autó.
az egyik piros, a másik fekete.
az egyik ember - hiába pont ugyan olyan minden más szempontból a két autó - kizárt, hogy a pirosat vegye. még akkor sem, ha sokkal olcsóbb.
van, akinek pedig ez teljesen mindegy.azt kell megérteni, hogy egyik embernek 1 funkció is lehet olyan fontos, hogy sokat áldoz rá. másik embernek ez a funkció abszolut nem fontos, így nem érti meg azt az embert, aki erre áldoz.
és itt a lényeg: nem megérteni kell, hanem elfogadni.
kinek a pap, kinek a papné.Egy dolog, ami talán a deveseket igazolja: a Xiaomi ezzel lépett a dobogóra pillanatok alatt. Olcsó, megbízható, szép, erős HW és folyamatos (heti) frissítés.
Aki régen megvette, amikor még sokan csak egy "valami kínai telefon"-nak hívták az már ekkor is ezt kapta. szemben a többi gyártó méregdrága 1x, vagy soha nem frissített modelljeivel szemben...LEHETŐSÉG ≠ KÖTELEZETTSÉG
én élek vele és elégedett vagyok.
Te nem élsz vele és elégedett vagy. (term. sxxorp fórumtársra értem)
kell még más?!?!
-
Lordus
senior tag
tévedsz, szerintem egy csomó kis játékod van, ami ingyenes, és nézed a videókat, reklámokat benne. én nem. meg sehol sem.

4 újratelepítésem volt a mi9se-nél.
az első nem volt jó - voltak benne hibák.
a másodikban nem ment a gsm ábécé
a harmadik már jó volt
a negyediket csak azért tettem fel, mert az az utolsó 11-es és jónak írták.ÉS: egy újratelepítés (pontosabban frissítés) kb. 5 perc, nem kell semmit nullázni, újrabeállítani... tehát elég gyors. minden beállításod megmarad, "észre sem veszed", hogy frissült a rendszer.
ahogy látom, neked megfelelnek az alap feature-ök, tehát neked nem kell ilyet használni.
nekem nem feleltek meg, én használom.
szerintem ettől mindketten jól választottunk!
-
sxxorp
őstag
válasz
trebrona
üzenetére
Köszi, ez érdekelne. De neked is érdemes lenne 2 dolgot figyelembe venni: 1) az Mi9SE az első telefonom, ami javarészt módosítatlan gyári ROM-on fut, a tipizálás gyakran félrevisz 2) ez a 2 funkció szerintem nagyon messze van attól, hogy kimerítse a 'sokkal jobb' kategóriát ;) Főleg egy microSD nélküli telefonban, elég volt egyszer újratelepíteni.
Lordus: nem talált, Adguard és Kiwi browser kombójával nem sok reklám kerül elém :)
Root, 3 utas nem érdekel, dark mode: minden több, MIUI11-ben teljesen jó, face unlock soha, kamera: még ez is sok, duplakopp: Nova, téma: nem érdekel.
Hányszor telepítettél újra?
Balu: A Redmi4X-en még gyárilag bent volt a MIUI8-ban, nem használtad? Hasznos volt, amolyan beépített Tasker: automata repülőmód éjjelre, rendszeres értekezlet alatti némítás, stb., de lehet, hogy akkor te a másik 50% vagy :) -
hudyfiu
senior tag
Felraktam a miui 12 dev-et.
A mentés programban nincs visszaállítás :)
Valakinek fent van már? -
Lordus
senior tag
ami nekem fontos:
Roololhatóság
reklámmentesítő app használat lehetősége - ez NAGYON FONTOS!!! ez maga megér bármit
gsm ábécé
3 utas újraindítás menü
dark mode
face unlock
kamera funkciók (több)
duplakoppos lezárás
kamera elrejtése felül
működnek a témák euban ishirtelen ezek, amik nekem fontosabbak.
ha nem találsz benne magadnak 1 fontosat sem, akkor ne használd. de ahogy írtam, kiforrott, nem hibázik végre, azaz semmi negatívuma NINCS a stabléval szemben!!! csak pluszt kapsz vele! -
trebrona
nagyúr
Kiemelek neked én is egyet, ami a userek min. 50%-ának hiányzik:
Added automated tasks in Security appDe lehetne ezt még elemezgetni, tipikusan azok szoktak értetlenkedni, akik életükben nem láttak még más romot a globálon kívül. Amivel nincs baj, elfogadjuk, hogy őket nem érdekli más, de ők is fogadják el, hogy igenis vannak mások számára sokkal jobb romok, mint a global.
-
sxxorp
őstag
-
Lordus
senior tag
szivesen bekopizom, de fel van tuntetve a romoknal...
ez a kinai stabil vs dev, de biztosan a fele az eu stableban sincs benne... jo dolgok...Our ROMs features (Whats not in Global):
Based on China Stable / Weekly builds
Enabled search gesture (swipe up) on the desktop
3way reboot menu (in dev settings)
Dark Mode (Night Mode) for all devices
Removed ads in MIUI system apps
MIUI Dialer and Messages apps
Face Unlock for all devices
Vertical clock widget on lockscreen
Steps counter in Assistant screen
More shortcuts on left lockscreen
Wake up gestures for all devices
AI preloading option in MIUI Lab for all devices
Fullscreen gestures for all devices
Option to auto-expand first notification
Notifications priority settings
More edit options in Gallery app
Enabled MiDrive in File Explorer
Added landscape mode for SMS app
Sunrise/Sunset in the weather app
Google apps support integrated
Removed 5GHz region restrictions
Confirm dials from call logs
Morning report on alarm at morning
More apps supported for AOD notifications
More styles for AOD screenRaise to wake gesture
AOD notification received animation
Default volume control stream toggle
Tap fingerprint sensor to wake toggle
More Camera features
Double tap to lock screen
Battery AI scenes
Allowed disabling specific system appsImporting theme .mtz from zhuti.xiaomi.com via ThemeManager
No useless Chinese bloatware apps
More free RAM due to less background processes
Unified flat style app icons for both system and 3rd party apps
Advanced menu with color icons
No any Chinese character under the full system
Mi Video, Mi Music, Mi Browser: No any useless Chinese content
No possibility to re-lock bootloader accidentally with flash any xiaomi.eu release
Added real 27 languages translation made by Official MIUI Fansites and MIUI Fans
Added EU T9 dialer support
Added charging sound switch
Added Screen-OFF animation
Optimized GPS settings for EU
Optimized Battery consumption
Optimized RAM consumption
Added 3D Touch to MI5S 3GB RAM version
Added GSMalphabet into SMS app options
Added more icons grid layout 4x5, 4x6, 4x7, 5x5, 5x6, 5x7 (depends on device)
SafetyNet passed (Google Pay)Play Store Certified
Deodexed
Added automated tasks in Security app
Added game speed boosterAdded erase module (magic elimination) to Gallery photo edit options
Fixed low volume sound via headphone
Charging screen for all devices
Widevine L1 (for supported devices)
And more, and more made by our 9 years MIUI mods experience. -
Lordus
senior tag
válasz
hudyfiu
üzenetére
???
2003 óta azt használok....
a redmi 4x-emen több, mint 1 éveg volt fent ugyanaz a dev rendszer.
páromé még megvan, 2018 márciusi dev fut rajta most is, HIBÁTLANUL, fagyás, vagy hibamentesen!Az enyémen is az van, most teljesen jól működik, semmi baja.
utolsó miui11 xiaomi.eu rom - persze azért erre mindig várni kell, minimum 1 hónap (inkább 2), hogy kiforrjon egy dev rom, mikor új miui verzióváltás jön, ha pedig ehhez még egy android főverzió váltás is társul, akkor 2-3 hónap...sokszor, sokan leírtuk már, hogy a stabil rendszer a dev rendszer alapján készül el. csak pár hónap késéssel jelenik meg és elvileg(!) nem nagyon van benne baki.
Tehát valójában mindenki dev rendszert használ, csak van, aki le van maradva pár hónappal.
-
hudyfiu
senior tag
Kezdik feltölteni a miui12 beta EU romokat.
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/20.4.30/
-
catroot
veterán
Egyébként vegyesek az érzéseim ezzel a háttérképpel.
Ugyanúgy megy, mint a 24H háttérkép, ami eddig (asszem a 10-es droid előtt) ugye a napszakhoz mérten változott.
Most - valami iszonyat kretén ötlettől vezérelve - nem napszak szerint változik a dinamikus háttér (tehát nem reggel van rajta napfelkelte, illetve naplemente sem késő délután), hanem mitől függ? A dark mode-tól

És ugyanez van ezekkel a hátterekkel is. Röviden, ha én dark mode-ban akarom használni a telefont, akkor pl. nézhetem nappal is az esti gleccsert. Fuck logic.
Egyébként az AOD meg az animáció elején totál elfedi (bár, az AOD-t meg úgyis kilövi az akkumulátor kímélő úgy, hogy vissza se kapcsol)

Na, mindegy, befejezem a nyavalygást. Csak az ilyen apró baromságok azért idegelnek, mert rohadt jó telefon lenne ez.
-
catroot
veterán
Először nekem sem, de próbáld ki ezt:
Nálam csak a hátteret rakta be, zárképernyőt nem, mivel statikus háttérkép volt beállítva.
Próbáld meg, hogy beállítasz egy élő háttérképet (mindegy melyiket a gyáriak közül), majd újra belépsz a Google Wallpapers-be és kiválasztod a letöltöttek egyiket. Így már ment nekem is.
@DavidQ
Szívesen! -
DavidQ
tag
Én Nova Launchert használok, és nagyon jól szuperál rajta. Köszönöm szépen a linket!

-
catroot
veterán
1.
Ezt tudom. Általában reggelente, amikor ránézek, hogy mennyi app akar frissülni és ráeresztem, akkor nekiáll rezegni. Viszont, amit én írtam, az olyan rezgés, mint amikor hívnak. Ahhoz az ütemhez hasonló. Kicsit rövid, kicsit hosszú és közben totál kuka a telefon (lekopogom, hogy mostanában nem csinálta).2.
Erre időközben rájöttem én is. Reméljük javítják hamarosan. -
ot93
senior tag
válasz
catroot
üzenetére
1.
ezt nálam akkor csinálja, amikor nincs használva készülék főként éjszaka, és elkezdi frissítgetni az appokat a play áruházban. Viszont ez csak azzal jár, hogy apponként rezzen eggyet, de nem okoz nálam olyant, hogy nem reagál a készülék meg hasonlók...2.
Az AOD-nál nekem is szintén ez van, egy bug. Rájöttem, hogy az energiatakaréskos mód miatt van. Az ugyebár kikapcsolja az AOD-t, viszont amikor az energiatakarékos mód kikapcsol, az AOD nem kapcsol vissza. Az AOD beállításainál, ahol az időzítését is állatod, ott van olyan, hogy energiatakarékos módban inaktiválódjon az aod. Ha ezt kiveszed, valószínűleg nem lesz már probléma, viszont akkor az energiatakarékos mód nem lesz olyan hatékony. De én inkább az energiatakarékos módot kapcsoltam ki, nemtom van-e haszna egyáltalán.
De ez a bug nekem is az nemrégi aod frissítés után lett, tehát lehet hamarosan javítják is... -
sxxorp
őstag
Kicsit nehéz eligazodni a mondandódban. Akkor most Mi 9 SE-t használsz, pedig jobbnak tartod a P30-at? Ez nem feltétlenül a telefont minősíti
És mennyibe kerül(t)?
Egyébként meg eddig is céltakannak tűnt, de kezd teljesen feleslegessé válni ez a P30-as offolás, főleg érdemi információk nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ubuntu Linux
- Spórolós topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Túra és kirándulás topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Autószerelők, autószerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- iPhone 13 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- DEKO DKHG03 Hőlégfúvó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tehát nem hiszem, hogy az okozta volna, ma többször is jártam így