- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
válasz
trebrona #8000 üzenetére
Na, ez korrekt leírás, köszi! Jelenleg a factory reset utáni visszaállítás zajlik , még szerintem pár órát
Aztán meglátom, hogy szar-e így is a gyári rom vagy ettől megjavult.
Az már látszik, hogy pl a lehúzós menü gombjai most is ugyanúgy vacakul működnek mint reset előtt. A többi kiderül. -
Lordus
senior tag
válasz
trebrona #6435 üzenetére
kiegészíteném:
adott két teljesen egyforma autó.
az egyik piros, a másik fekete.
az egyik ember - hiába pont ugyan olyan minden más szempontból a két autó - kizárt, hogy a pirosat vegye. még akkor sem, ha sokkal olcsóbb.
van, akinek pedig ez teljesen mindegy.azt kell megérteni, hogy egyik embernek 1 funkció is lehet olyan fontos, hogy sokat áldoz rá. másik embernek ez a funkció abszolut nem fontos, így nem érti meg azt az embert, aki erre áldoz.
és itt a lényeg: nem megérteni kell, hanem elfogadni.
kinek a pap, kinek a papné.Egy dolog, ami talán a deveseket igazolja: a Xiaomi ezzel lépett a dobogóra pillanatok alatt. Olcsó, megbízható, szép, erős HW és folyamatos (heti) frissítés.
Aki régen megvette, amikor még sokan csak egy "valami kínai telefon"-nak hívták az már ekkor is ezt kapta. szemben a többi gyártó méregdrága 1x, vagy soha nem frissített modelljeivel szemben...LEHETŐSÉG ≠ KÖTELEZETTSÉG
én élek vele és elégedett vagyok.
Te nem élsz vele és elégedett vagy. (term. sxxorp fórumtársra értem)
kell még más?!?! -
sxxorp
őstag
válasz
trebrona #6427 üzenetére
Köszi, ez érdekelne. De neked is érdemes lenne 2 dolgot figyelembe venni: 1) az Mi9SE az első telefonom, ami javarészt módosítatlan gyári ROM-on fut, a tipizálás gyakran félrevisz 2) ez a 2 funkció szerintem nagyon messze van attól, hogy kimerítse a 'sokkal jobb' kategóriát ;) Főleg egy microSD nélküli telefonban, elég volt egyszer újratelepíteni.
Lordus: nem talált, Adguard és Kiwi browser kombójával nem sok reklám kerül elém :)
Root, 3 utas nem érdekel, dark mode: minden több, MIUI11-ben teljesen jó, face unlock soha, kamera: még ez is sok, duplakopp: Nova, téma: nem érdekel.
Hányszor telepítettél újra?
Balu: A Redmi4X-en még gyárilag bent volt a MIUI8-ban, nem használtad? Hasznos volt, amolyan beépített Tasker: automata repülőmód éjjelre, rendszeres értekezlet alatti némítás, stb., de lehet, hogy akkor te a másik 50% vagy :) -
-
sxxorp
őstag
válasz
trebrona #426 üzenetére
Garancia: Igen, olvastam, mint 4X-em orbitális utódjának topikját. Ez reális, de nem biztos hozzáállás. Grafnet kiegészítése teszi biztosabbá - most. De bármikor jöhet az utasítás, hogy innentől figyeljétek a szerver adatokat, log-okat...
Ami többet adna az az lenne, ha ezt maga a Xiaomi erősítené meg (persze ez is átírható később, de erre akár védhetően lehetne rá hivatkozni). Megkértem valakit, hogy meg tudja-e kérdezni.
VoLTE: És, ha már ott jártam, egy kód, ami engedélyezi, tiltja a VoLTE lehetőséget (tárcsázóba írva): *#*#86583#*#*. Még nem használtam Volte-t valószínű nekemszolgáltatónál (Telenor) is engedélyezni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest