Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Még vacillálok e között és a Oneplus 6T között. Megéri ehhez képest a felárat ez utóbbi?
MIUI vs. Oxygene OS? Mennyire pörgős a rendszer, alkalmazások futtatása egyidőben, akadásmentes?Köszönöm, aki válaszol!
[ Szerkesztve ]
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
válasz walakyb #1814 üzenetére
Sajnos elég szomorú, hogy erről szólnak!
Az lenne a lényeg, hogy ne csak erről szóljanak. Sokan vannak, akik csak szimplán használni szeretnék a telefont. Nekem is Xiaomi van gyakorlatilag két éve, és egyetlen egyszer nem jutott eszembe, hogy mókoljak valamit is rajta. Anno Windows-ról jöttem át Androidra, így idő kellett, hogy megszokjam. Szerencsére nekem semmi nyűgöm vele /Mi A1/, igaz még mindig Oreo 8.1-en vagyok. Nem látom értelmét, hogy frissítsem, hiszen tökéletes minden szempontból.
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Ha vennék egy ilyen telót, van rá lehetőség, hogy 8.1 Oreo legyen rajta? Vagy ez csak álom?
Jelenlegin (Mi A1) 8.1, tavaly novemberi biztonsági frissítéssel fut és tökéletesen meg vagyok elégedve vele.Köszönöm
-
Aurig@
őstag
-
Aurig@
őstag
Hát, én erősen gondolkodom a Pro verzión. Igaz csak karácsony előtt lesz aktuális.
Nekem pont jó úgy, ahogy van.
Szelfit még az életben nem használtam, számomra haszontalan, jobb is, hogy rejtve van. Egyszer sem használnám, az sem érdekelne, ha már az elején nem működne. A jack szintén nem érdekel, ha van, ha nincs. Évek óta Bluetooth fejhellgatóm van.
Vezetéknélküli töltés megint nem hoz lázba, fényképezésre cél eszközt használok. A kameracseppet sajnos az esetek 97-98%-ban nem lehet megkerülni, a pro-ban viszont szerencsére nincs. Ezért is tetszik a teljes kijelzős telefon.
Viszont preferálom az erős hardvert, a nagy akkut és a pörgős rendszert.
/Ezek persze csak saját vélemények és igények./A másik pedig, ami szintén tetszik az a Oneplus 7T, amiben minden ok, kivéve a noch-ot, de ezzel még talán meg tudnék békélni.
-
Aurig@
őstag
Ezért nem érdekel engem egyetlen telefon kamerája sem! A legegyszerűbb mindenre célhardver. Ez igaz mindenre. A telefon a büdös életbe nem fog olyan képet készíteni, /pici rekeszmyílás stb./ mint egy jó közép-felső kategóriás /nem csúcskategóriás/ fényképező /150-200000 Ft vagy e feletti/. Igaz, hogy magával kell vinnie az embernek, ha jó és maradandó képekeket szeretne, ezt sokan nem akarják, érthető módon. Viszont, akkor ne akarjanak minőségi képeket. A fényképezők által készített képekbe lehet nagyítani nem lesz minőségromlás, egy darabig. De sokkal jobbak, mint bármelyik telefon által készített képek.
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Feleségemnek szeretnék karácsonyra egy ilyen telefont.
De, előtte kíváncsi lennék arra, hogy gyári állapotban /üzletből kihozva, Android 9/, működik e normálisan? Értesítések időben megjönnek e? Rendszerfrissítés kilőve, ennyi hibával feleslegesnek tartom.Köszönöm
-
Aurig@
őstag
válasz adamfriday #4191 üzenetére
Pl.: 4178, 4176, 4175, 4164 stb. hozzászólás. De van több is az Android 10 megjelenése óta.
A 4164 elég érdekes, hogy gyári rendszerrel kínaiul jelenít meg dolgokat a záróképernyőn, amire a válasz, hogy frissítsen 10-re. Nem hinném, hogy csak ez a megoldás létezik. Ha valaki nem szeretné a frissítést csak azt, hogy menjen és működjön, miért nem működik rendesen.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Turbado milyen bolt? Ajánlott? Áraik egész tűrhetőek. Esetleges garancia ügyintézésről van tapasztalata valakinek?Köszönöm
-
Aurig@
őstag
-
Aurig@
őstag
Üdv!
B-Tel üzlettel van tapasztalata valakinek? Milyen az esetleges szervizügyintézés, megbízhatóak?
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Alzás telefon kupont hogyan lehet érvényesíteni?
Mindig azt írja, hogy érvénytelen.
Köszönöm<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
válasz nyirzoz #4365 üzenetére
Na, itt melóban volt időm, megpróbáltam még egyszer, most elfogadta. De csak 5000 kedvezményt adott volna.
Azt hittem kicsit komolyabb ez a kupon dolog.
180 ezerből lett volna 175. Komolytalanok! Ha 175-re van pénzem, akkor 180-ra is.
Így nem érdekel.<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest