Hirdetés
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
Én 3T-ről jöttem. Hardveresen minden téren jobb az MI9. Szofveresen több hónap használat után azt mondanám, hogy a O+ javára billen a mérleg. Ott az idei flagship brutál szoftveres supportot kap aztán a következő évben is tolják alá a frissítést és minden úgy működik ahogy megtervezték. Ha beállítod a fekete témát akkor az tényleg mindenhol az, ez meg random appokban kifehéredik A Xiaomi meg hát mit mondjak. Ahogy elöttem írták páran túl sok felé van ez darabolva. Ha akarsz frissítést akkor mindenképp mókolni kell. A kamerát brutál lassan foltozzák de ez is rom függő. Az az érzése az embernek egy MI9-et használva hogy a gyártó igyekszik támogatást nyújtani de valahogy mindig hasra esnek a nagy futásban. Ebben a szituban én a Xiaomit válsztanám mert hardveresen tényleg mindenben jobb de, a szofveres résztől azért sokat ne várj. Én idén bizalmat szavaztam a cégnek, félig meddig elégedett is vagyok de a következő vásárlásnál már nem fognak nálam labdába rúgni, inkább rádobok egy kis felárat és pár hónappal a megjelenés után szétnézek a konkurensek készülékei között.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs