Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ricsi0307

senior tag

válasz Aurig@ #1749 üzenetére

Én 3T-ről jöttem. Hardveresen minden téren jobb az MI9. Szofveresen több hónap használat után azt mondanám, hogy a O+ javára billen a mérleg. Ott az idei flagship brutál szoftveres supportot kap aztán a következő évben is tolják alá a frissítést és minden úgy működik ahogy megtervezték. Ha beállítod a fekete témát akkor az tényleg mindenhol az, ez meg random appokban kifehéredik :D A Xiaomi meg hát mit mondjak. Ahogy elöttem írták páran túl sok felé van ez darabolva. Ha akarsz frissítést akkor mindenképp mókolni kell. A kamerát brutál lassan foltozzák de ez is rom függő. Az az érzése az embernek egy MI9-et használva hogy a gyártó igyekszik támogatást nyújtani de valahogy mindig hasra esnek a nagy futásban. Ebben a szituban én a Xiaomit válsztanám mert hardveresen tényleg mindenben jobb de, a szofveres résztől azért sokat ne várj. Én idén bizalmat szavaztam a cégnek, félig meddig elégedett is vagyok de a következő vásárlásnál már nem fognak nálam labdába rúgni, inkább rádobok egy kis felárat és pár hónappal a megjelenés után szétnézek a konkurensek készülékei között.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés